26 / 04 / 2024

Bosch ProSalon SleekStylist serisini sunuyor!

Bosch ProSalon SleekStylist serisini sunuyor!

Bosch, 14 Şubat’ ta aşkınızın ışıltısını saçlarınıza yansıtmanız için ProSalon SleekStylist’i sunuyor. ProSalon SleekStylist sayesinde zahmetsizce elde ettiğiniz düz, parlak ve ipeksi saçlarınızla sevgilinizi büyüleyeceksiniz...



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, ProSalon SleekStylist PHS9460 ile hep hayalini kurduğunuz düz, bakımlı ve ışıltılı saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Aşkın gizemini yansıtan mor rengi ve şık tasarımıyla güzelliğinizin tamamlayıcısı olmaya aday ProSalon SleekStylist’i kullanarak profesyonelce şekillendirilmiş saçlara, evinizin rahatlığında zahmetsizce kavuşacaksınız.


Kolayca parlak ve ipeksi saçlar elde edin


Bosch ProSalon SleekStylist, yenilikçi elastik bantları sayesinde saçı iyice kavrıyor ve daha kolay bir düzleştirme işlemine imkân veriyor. Kalın, orta ve ince telli saçlar için farklı elastik bant seçeneğiyle kişiye özel çözümler sunan ProSalon SleekStylist, saça baskı yapmadan tek bir hareketle zahmetsiz düzleştirme sağlıyor. %20’ye kadar daha iyi düzleştirme sonuçları elde ederken aynı zamanda saça yumuşaklık da katan ProSalon SleekStylist ile elde ettiğiniz parlak ve ipeksi saçlarınızla sevgilinizi büyüleyeceksiniz.



Geri Dön