19 / 04 / 2024

Bosch, Skil Enerji modelini satışa sundu

Bosch, Skil Enerji modelini satışa sundu

Skil, akülü olanlara göre daha hafif ve daha küçük olma özelliğine sahip, sınırsız güç imkânı sunan kablolu Skil Enerji Modeli 6222'yi kullanıcılara sunuyor



Rahatlık ve kolay tutuş  olanağının yanı sıra boşalmış akü problemlerine de son verme özelliğine sahip olan Skil Enerji, gündelik kullanımda her türlü delme ve vidalama işleri için uygun. 220 volt ile çalışan ve ekstra uzun 6 metrelik hafif kablosu ile maksimum çalışma özgürlüğü sunan Model 6222, özellikle ev içinde ve çevresinde sınırsız güç erişimi sağlıyor. 

Akü kullanımı  gerektirmediği için enerji kaybını da ortadan kaldıran Skil, düşük enerji tüketimi ve düşük karbondioksit emisyonu sayesinde çevreye duyarlı olma özelliği ile ön plana çıkıyor.

İki mekanik devir ve devir ayarlı tetik kontrolü

Model 6222 her türlü işi en verimli şekilde yapabilmek için iki adet mekanik devire sahip. Ahşapta 20 mm, metalde ise 8 mm'ye kadar delme kapasitesi olan hızlı devir ve aynı zamanda vidalama ve sökme için maksimum güç sağlayan düşük devir. Her iki devir ayarı, çalışırken tam kontrollü yumuşak başlangıç için pratik devir ayarlı tetik kontrolü de sunuyor.

Tam kilit ayarı  ile 20 pozisyon tork kontrolü

Skil Enerji'de 20 pozisyon tork kontrolü aşırı sıkma tehlikesi olmadan vidalama yapmaya imkan sağlarken, tam kilit ayarı delme ve kolay vidalama işlerinde maksimum güç kullanmaya olanak veriyor.

Ergonomik, yumuşak tutma sapı ve anahtarsız mandren ile kolay, verimli tutuş

Skil Enerji kolay ve verimli kullanımı, çift kollu anahtarsız mandren ile daha az kuvvet ile delme/ vidalama ve aksesuarların değiştirilmesine olanak sağlıyor. Kompakt boyutları ve hafifliği sayesinde, son derece kullanışlı olan Skil Enerji, yumuşak kavrama kolu ile ön ve arka yüzeylerde ergonomik açıdan en uygun çalışma konforunu ve güvenliğini sağlıyor.

Yeni Skil kablolu Enerji modeli 6222, Aralık 2009'dan itibaren Bosch Elektrikli El Aletleri yetkili satıcıları ve yapı marketlerde satışa sunulacak.


Geri Dön