25 / 04 / 2024

Bosch Termoteknik Ortadoğu ve Kafkasya Bölgesi Bayileri Antalya'da buluştu!

Bosch Termoteknik Ortadoğu ve Kafkasya Bölgesi Bayileri Antalya'da buluştu!

Enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa'nın lider tedarikçilerinden Bosch Termoteknik, Ortadoğu ve Kafkasya ülkeleri bayileri için Dedeman Antalya Hotel & Convention Center'da, Satış-Planlama ve Müşteri Hizmet Mühendisliği eğitim



Yer tipi kazan ürün portföyü, hidrolik ve kontrol aygıtlarının ana hatları, gerçek örnekler ve profesyonel eğitim materyalleriyle verilen 4 günlük eğitimde öğretilenleri pratikte gösterebilmek amacıyla eğitimin bir günü saha ziyaretine ayrıldı. Bu çerçevede Mardan Palace ve Royal Wings otellerindeki kazan dairelerini gezen katılımcılar, öğrendiklerini buradaki kazanlar üzerinde test etme imkanı buldu.

Uygulamalı gezi, her katılımcının sistemi adım adım anlaması için büyük önem taşıyordu. Eğitmen Frank Stengel uygulamalı gezi sırasında görülen sistemlerin çalışma değerlerini kayıt altına alıp, bunları da eğitimde kullandı.

Eğitimin sonunda düzenlenen rafting turu ise ekibin birbirine daha çok bağlanıp, sıkı ilişkiler geliştirmesine yol açtı. Çok kültürlülüğün grup sinerjisi ve eğitimin etkisi birleşince, tüm katılımcılar keyifli anılar ve kazandıkları deneyimle ülkelerine döndü.

Bosch Termoteknik hakkında

Bosch Termoteknoloji enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2010 yılında yaklaşık 13.450 çalışanla 3.08 milyar Avro’luk ciro gerçekleştirilmiştir.   Bosch Termoteknoloji, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup,  Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya ülkelerindeki 20 fabrikasında üretim yapmaktadır.  

Bosch Grubu, teknoloji ve hizmetlerin küresel bir tedarikçisi olarak lider konumundadır. Otomotiv ve Sanayi Teknolojisi, Dayanıklı Tüketim Malları ve Bina Teknolojileri alanında yaklaşık 285.000 çalışan ile 2010 mali yılında 47,3 milyar Avro’luk ciro gerçekleştirilmiştir. Bosch Grubu; Robert Bosch GmbH’ı, 350’den fazla alt kuruluşunu ve 60’dan fazla ülkede bulunan yerel şirketleri içermektedir. Satış ve hizmet alanlarındaki iş ortakları buna dâhil edildiğinde Bosch yaklaşık 150 ülkede temsil edilmektedir. Dünya çapındaki bu geliştirme, üretim ve satış ağı büyümeye yönelik temeli oluşturmaktadır. Bosch araştırma ve geliştirme faaliyetleri için 2010 yılında 3,8 milyar Avro harcamış olup, dünya çapında yaklaşık 3.800 adet patent için başvuruda bulunmuştur. Tüm ürün ve hizmetleri göz önüne alındığında, Bosch, yenilikçi ve faydalı çözümleri sayesinde yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunmaktadır.


Geri Dön