16 / 04 / 2024

BOSS4 Gayrimenkul, projelerinde online satışa başladı!

BOSS4 Gayrimenkul, projelerinde online satışa başladı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat, tüm projelerinde online satışa geçti. Online satış faaliyetlerinin satış ofisinin ortamını yansıtan bir şekilde, kusursuz olarak devam ettirildiğine dikkat çeken Abdülkadir Akkuş, "Virüse rağmen talep, aynı şekilde ilerliyor"



Gayrimenkul ve inşaat sektörünün en yenilikçi markaları arasında bulunan Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El KhatipGroup ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün tüm projelerinde online satışa başladı.

Koronavirüs salgınına rağmen satışlarını frene basmadan devam ettiren şirket, yatırımcılarıyla video konferans uygulamalarıyla iletişime geçiyor. Yatırımcılar, satış görevlilerinin mihmandarlığında, projeleri maket üzerinden bütün ayrıntılarıyla inceleyebiliyor. Yatırımcılara her proje için esnek ödeme imkanları da tanınıyor. 

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın, İstanbul’un en hızlı gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Beylikdüzü ile iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te konumlandırdığı Alya markalı projeleri, online ortamda da yatırımcılar tarafından yoğun ilgi çekiyor. Her biri farklı konsept ve donanıma sahip olan projeler, yatırımcılara sunduğu yüksek katma değer ile de bütün beklentileri aynı anda karşılayabiliyor. Koronavirüs sebebiyle yatırımcı taleplerinin online ortamda karşılandığı projeler için esnek ödeme fırsatları da mevcut.

Yatırımcı talepleri online satışı doğurdu

Akkuş Gayrimenkul olarak, 3 yıl önce Lübnanlı El Khatip Group ortaklığıyla kurdukları BOSS4Gayrimenkul’ün markalaşma sürecini kısa sürede sona erdirerek, yatırımcı gözünde yüksek bir güven oluşturduklarına dikkat çeken Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, "Koronavirüs karşısında satış ofislerimizde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken eş zamanlı online satışa da başladık. Bu kararı yatırımcı talepleri doğrultusunda aldık ve uygulamaya koyduk" diye konuştu. 

Virüse rağmen talep, aynı şekilde ilerliyor

Online satış faaliyetlerinin satış ofisinin ortamını yansıtan bir şekilde, kusursuz olarak devam ettirildiğine dikkat çeken Akkuş, konuyu şöyle açıkladı: 

"Son derece büyük bir titizlikle yaklaşarak, uygun hijyen şartlarını sağladığımız satış ofislerimizde devam eden faaliyetlerimiz, online ortamda da aynı şekilde sürüyor. Koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmak istemeyen yatırımcılarımız ise taleplerini erteleme yolunu seçebiliyordu. Ertelenen talebi de karşılamak üzere yeni bir uygulama başlattık. Satış temsilcilerimiz, video konferans uygulamaları ile yatırımcılarımızla bir araya geliyor. Talep ettikleri projelerin maketleri üzerinden, satış ofislerimizde olduğu gibi detaylı sunumlar yapılıyor. Yatırımcılarımıza projede satın almak istedikleri daireleri, online ortamda inceleyebilme fırsatı da sunuyoruz. Koronavirüs nedeniyle dünya ekonomilerinde yaşanan yavaşlamaya rağmen, yatırımcılarımızdan gelen taleplerin hız kesmemesi, şirketimize ve sektörümüze duyulan güvenin bir göstergesini oluşturuyor. Projelerimizin her birine gelen talepler aynı seviyede ilerliyor. Bu da projelerimizin konumu, donanımı, konsepti ve sağladığı yüksek katma değerle ne kadar doğru planlanmış olduklarını kanıtlıyor."

BOSS4 Gayrimenkul, İran'da yeni projeleri ile gövde gösterisi yapacak!


Geri Dön