28 / 03 / 2024

Brandium Alışveriş Merkezi 1350 konutluk yaşam alanına sahip!

Brandium Alışveriş Merkezi 1350 konutluk yaşam alanına sahip!

Bir ev değil, yeni bir yaşam sloganıyla bu yılın son çeyreğinde açılması planlanan Brandium Ataşehir, Anadolu Yakası’nın en prestijli alışveriş merkezleri arasında girmeyi hedefliyor



Ataşehir'in hızlı gelişimine paralel olarak sosyal yaşam alanlarına duyulan ihtiyaç da gün geçtikçe artarak devam ediyor. 1350 konutluk yaşam alanı, 340 odalı 5 yıldızlı otel ve 3000 kişi kapasiteli kongre merkezini kapsayan Brandium Ataşehir projesi içerisinde yer alan Brandium Alışveriş Merkezi Emay İnşaat ve Erko Grup işbirliği ile bölgenin birçok sosyal gereksinimlerini karşılamak üzere inşa ediliyor.


Emay inşaat ve Erko Grup işbirliği ve güvencesiyle inşa edilen Brandium Ataşehir projesinde ister ev sahibi olmak, ister ikinci evini satın almak, ister yatırım yapmak isteyenler için 30 aya kadar sıfır faiz ayrıcalıkları ve kişiye özel ödeme paketleri sunuluyor. Proje kapsamında yer alan mağazalar, Reval (Retail Value) şirketi tarafından kiralanıyor.


Prestijli bir adres


120 bin m2 alana sahip Brandium Ataşehir projesinde 7'den 70'e herkesin keyifle vakit geçirebileceği yeni bir dünya alıştırılıyor. Brandium Alışveriş Merkezi ünlü modacıların tasarımlarını bir araya getireceği Markalar Sokağı, dünya mutfaklarından fast-food'a kadar farklı alternatifler sunan restoranları, bowling salonunu da kapsayan çocuklar ve gençler için özel eğlence merkezleri, modern sinema ve tiyatro salonları, hipermarket, elektronik ve yapı marketleri ile Ataşehir bölgesinin yeni buluşma noktası olacak.


Sözcü




Geri Dön