26 / 04 / 2024

Braun blender setinde 510 TL indirim! Acele edin yüzde 25 indirimi kaçırmayın! Braun 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Braun blender setinde 510 TL indirim! Acele edin yüzde 25 indirimi kaçırmayın! Braun 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Braun MultiQuick 7 El Blender Setinde Amazon. com’a özel indirim fırsatıyla 510 TL indirimi anında kazanın. Sınırlı sayıda üründe geçerli olan indirim için acele edin. Uygun fiyatla ihtiyacınız olan blender setini satın alın. İşte, Braun  MultiQuick 7 El Blender Seti 29 Eylül 2022 fiyat listesi..



Blender almak isteyenler,  yeni evine yerleştirmek isteyenler dikkat! Amazon. com’da az sayıda üründe geçerli olan indirim fırsatını kaçırmayın. Bugüne özel indirimde, Braun blender seti alanlara anında 510 TL indirim sizi bekliyor.

Blenderın Easy SmartSpeed özelliği sayesinde makinenin gücünü ayarlamak ve herhangi bir kesinti yaşamamak için basitçe kontrol düğmesine biraz baskı uygulayarak hızını artırıp, azaltabilirsiniz.

İki farklı boyutta hazneyle size gelen blender setinde bulunan 500 ml.’lik küçük hazneyle, sert peyniri, çerezleri, yeşillikleri, havucu ve çok daha fazlasını saniyeler içinde doğrayabilirsiniz.

Sürahi şeklindeki büyük blender haznesiyle de büyük miktarlarda yeşillikleri, çerezleri, içecekleri karıştırabilirsiniz. İsterseniz buz kırma bıçağı ve doğrama bıçağı ile smootieler yapabilirsiniz.

Setin içinden çıkan çırpma aparatı sayesinde yumurtaları, kremayı, sütlü tatlıları düşük hızdan yüksek hıza kadar istenilen ayarda kolayca çırpar ve karıştırabilirsiniz.

Braun blender setinde 510 TL indirim! Acele edin yüzde 25 indirimi kaçırmayın! Braun 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

1000 Wattlık bir motora ve ActiveBlade Teknolojisine sahip Braun blender seti, bu teknoloji her türden yiyeceği kolayca karıştırmanız için yukarı ve aşağı hareket eder. Bu yenilikçi esnek sap daha fazla aktif kesme yüzeyi sağlar ve akıllı bir mutfak yardımcısı işlerinizi kolayca halletmenizde yardım eder.

Braun blenderları gerçekten birçok yeni teknolojiyi içinde barındırır. SplashControl teknolojisi siz işlem yaparken sıçramayı önleyerek sizi ve mutfağınızı temiz tutar.

Peki, Braun MultiQuick 7 El Blenderi ne kadar? Braun MultiQuick 7 El Blenderi Amazon.com’da kaç TL? İndirimli fiyatıyla Braun blender seti 29 Eylül 2022 fiyat listesi..


    Geri Dön