25 / 04 / 2024

Brisa'nın 30'uncu Otopratik mağazası Ankara Ostim'de açıldı!

Brisa'nın 30'uncu Otopratik mağazası Ankara Ostim'de açıldı!

Ostim Otopratik'in açılış töreni Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman ve mağaza sahibi Erhan Tuna'nın yanı sıra Ostim Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Orhan Aydın ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci'nin de katılımıyla gerçekleşti



Açılışta, yaz ve kış lastiği değişim dönemlerinde lastiklerin doğru koşullarda saklanmasını sağlayan ''lastik oteli'' gibi yenilikçi Otopratik hizmetlerinin de tanıtımı yapıldı. 

     Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman açılış konuşmasında Otopratik mağazalarının mükemmel müşteri deneyimi sağlanması açısından büyük önem taşıdığını belirterek, kış lastiği kullanımını yaygınlaştırmak için lastik oteli hizmetini de sunduklarını dile getirdi. 

     Kış lastiği kullanımını ilk aşamada yük ve yolcu taşıyan araçlar için zorunlu kılan yönetmeliğe tam destek verdiklerini bildiren Bayman, Brisa olarak kış lastiği uygulamasını sürüş emniyeti ve can güvenliği açısından sosyal sorumlulukları olarak gördüklerini vurguladı. Bayman, şöyle devam etti: 

     ''Üretici olarak talebe göre esnek üretim planı uyguluyor, son kullanıcı ihtiyaçlarını tam olarak karşılamayı hedefliyoruz. Ülkemizin lider lastik üreticisi olarak konumumuzu pekiştirmek üzere alt yapı çalışmalarımızı, stok ve üretim planlarımızı bu doğrultuda düzenliyoruz. 

     Aynı zamanda son kullanıcıları kış lastiğine teşvik etmek üzere yenilikçi hizmetler geliştiriyoruz. Bu konuda gerçekleştirdiğimiz lastik oteli hizmetimizle müşterilerimiz için kış ve yaz lastiklerini kullanılmayan dönemde ideal koşullarında saklıyoruz. Bu uygulamayla özellikle kış ve yaz lastiği değişikliği döneminde ortaya çıkan lastik saklama sorununa Brisa güvencesiyle çözüm getirmiş oluyoruz. 

     Lastik oteline emanet edilen lastikler çalınma veya mağazanın kapanması gibi risklere karşı da Brisa tarafından sigortalanıyor'' 

     Açıklamada verilen bilgilere göre, Otopratik, araç sahiplerinin lastik alımı ve oto bakımı gibi çeşitli ihtiyaçlarını aynı mağazada karşılayabilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen bir hızlı bakım mağaza modeli olarak adlandırılıyor. 

     Otopratik mağazalarında, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ana ürünler sunulduğu gibi, araçlarla ilgili temel bakım hizmetleri de veriliyor. 

     Otopratik markası ile araç sahiplerine araçlarının lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi hizmetler sunuluyor. Bunların yanında çoğu Otopratik mağazasında müşterilerinin kullanımına i Pad, kablosuz internet, bebek bakım odası, OtoPak (oto yıkama, oto kuaför ve detaylı temizlik noktaları) gibi hizmetler veriliyor. 

     Brisa ve iş ortaklarının iş zenginleştirme ve perakendecilik alanındaki atılımlarının bir ürünü olan Ostim Otopratik'le yıllık 2 bin 500 adet yeni müşteri profilinin Lassa ve Bridgestone ürünleri ve Otopratik hizmetleriyle tanıştırılması amaçlanıyor. 

AA


Geri Dön