26 / 04 / 2024

Brooklyn Life Evleri nerede?

Brooklyn Life Evleri nerede?

Firma: Pana Yapı

Proje: Brooklyn Life

Pana Yapı imzası taşıyan L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi, 431 daire ve 14 adet ticari birimden oluşuyor. Peki, Brooklyn Life Evleri nerede?



8 bin metrekarelik arsa üzerinde 431 konut ve 14 ticari birimden oluşan projede, 1+0'dan 3+1'e kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise 47 metrekareden başlayarak 162,30 metrekareye kadar değişiyor. 


Brooklyn Life Evleri, 452 bin liradan başlayarak 1 milyon 700 bin liraya kadar değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere 0,70 faizle 120 aya kadar vade imkanı tanınıyor. 


L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan  Brooklyn Life  projesinde kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, voleybol ve basketbol sahası, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanları ve spor alanları, açık hava sineması, mini futbol, yoga ve pilates salonu,  müzik odası ile playstation odası gibi sosyal donatılar da yer alıyor. 


Brooklyn Life Evleri nerede?


Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Brooklyn Life Evleri, E5 ve TEM Otoyolları'nın kesişim noktasında, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Parkı'nın çok yakınında bulunuyor. 



Telefon: 444 80 11

Web: http://panayapi.com/

Sedef Oral / Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön