28 / 03 / 2024

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?

Firma: Pana Yapı

Proje: Brooklyn Life

L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan Brooklyn Life projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de konumlandırılıyor. Peki Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?



L şeklinde tek bir bina olarak tasarlanan  Brooklyn Life projesi 431 konut ve 14 ticari birimden oluşuyor. 


Brooklyn Life Fikirtepe Konutları'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 47 metrekareden başlayarak 162,30 metrekareye kadar çıkıyor. 


Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları ne kadar?


Brooklyn Life Fikirtepe daire fiyatları 452 bin lira ile  1 milyon 700 bin lira arasında değişiyor. Fikirtepe  Brooklyn Life  projesinde ev sahibi olmak isteyenlere 0,70 faizle 120 aya kadar vade imkanı tanınıyor. 


8 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Brooklyn Life Fikirtepe projesinde daire sahiplerine kapalı otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, voleybol ve basketbol sahası, sauna, Türk hamamı, çocuk oyun alanları ve spor alanları, açık hava sineması, mini futbol, yoga ve pilates salonu,  müzik odası ile playstation odası gibi sosyal donatılar sağlanıyor.


Brooklyn Life Fikirtepe projesi Anadolu Yakası'nda Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de, E5 ve TEM Otoyolları'nın kesişim noktasında, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Parkı'nın çok yakınında bulunuyor. 


Telefon: 444 80 11

Web: http://panayapi.com/

Pınar DOĞAN/Emlakkulisi.com 



projeye sor



Geri Dön