19 / 04 / 2024

Brooklyn Park'ta dairelerin fiyatları metrekaresi 7 bin 900 TL'den başlıyor!

Brooklyn Park'ta dairelerin fiyatları metrekaresi 7 bin 900 TL'den başlıyor!

Kentsel dönüşüm alanlarından Kadıköy Fikirtepe’de ‘Brooklyn’ projelerine hız kesmeden devam ediyor. Yıl sonunda teslimlerine başlanacak olan ve büyük ilgi görüyor.




Pana Yapı, İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm alanlarından Kadıköy Fikirtepe'de 'Brooklyn' projelerine hız kesmeden devam ediyor. Yıl sonunda teslimlerine başlanacak olan ve büyük ilgi gören Brooklyn Park'ın da aralarında bulunduğu bölgede avantajlı konumlarıyla herkese uygun 4 farklı Brooklyn projesi sunan Pana Yapı, Avrasya Tüneli'nin giriş ve çıkışına en yakın proje olarak dikkat çeken Brooklyn Life'taki daireleri 72 ay vadeli yüzde 0 faizle tüketiciye sunuyor. Proje, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşuyor. Ön talep toplama sürecinde de özellikle 25-45 yaş grubu kitle tarafından yoğun ilgiyle karşılanan 'Brooklyn Life'ta; 1+1 den 4+1 e kadar farklı daire alternatifleri sunulurken, en yoğun ilgiyi 2+1 daireler görüyor. 23 katlı blok olarak yükselen 'Brooklyn Life' projesi, 3 bin metrekarelik peyzaj alanı, açık havuz, kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla gerek konumu gerek konsepti ile dikkat çekiyor.


Metrekaresi 7.900 TL

Teslimlerin Haziran 2018'de yapılması planlanan 'Brooklyn Life'ta metrekare birim fiyatı 7 bin 900 TL 'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 60-150 metrekare arasında değişiyor. Üniversite, AVM, hastane, özel okul ve finans merkezi gibi alışveriş, eğlence ve sağlık merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çeken 'Brooklyn Life'; metrobüs ve metroya yürüme mesafesinde bulunuyor.  Marmaray  bağlantısı ile Kartal veya Taksim'e yarım saat uzaklıkta bulunan proje, yapımı süren ve Zeytinburnu'nu Fikirtepe'ye bağlayacak olan Avrasya Tüneli'nin de giriş ve çıkış noktasında konumlanıyor. Proje, bölgede Avrasya Tüneli'ne en yakın proje olma özelliği taşıyor.


Sabah 


Geri Dön