26 / 04 / 2024

Bu bankadan peş peşe flaş karar! Bu son dakika açıklamasını duyan inanamıyor! Hemen buraya bakın!

Bu bankadan peş peşe flaş karar! Bu son dakika açıklamasını duyan inanamıyor! Hemen buraya bakın!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşların beklediği haber Akbank'tan geldi. Akbank yaptığı açıklamada 0,99 faiz oranıyla kredi vereceğini duyurdu. İşte detaylar...



AKBANK’TAN SON DAKİKA KREDİ MÜJDESİ

Akbank merakla beklenen yepyeni kredi paketini resmen açıkladı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yüzde 0,99 faiz oranlı kredi paketini duyuran Akbank, söz konusu kredi paketinde azami 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar kredi veriyor. Söz konusu kredi kampanyasını, ilk defa Akbank müşterisi olacak vatandaşlar kullanıyor.

Akbank’ın açıkladığı söz konusu kampanyadan, belirtilen yollarla Akbank müşterisi olarak faydalanmak isteyen vatandaşların, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapması gerekiyor. Yine aktarılan detaylara göre, başvurusu onaylanan ve gereken şartları karşılayan vatandaşlar, yaptıkları başvurular sonrasında 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar olan bu krediyi anında kullanabiliyor. 

Bu bankadan peş peşe flaş karar! Bu son dakika açıklamasını duyan inanamıyor! Hemen buraya bakın!

AKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI 2022

Akbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında kredi paketinde 7 bin 500 Türk Lirası üst kredi limiti ve 12 ay vade süresi sunuluyor. Kampanya kapsamında 7 bin 500 Türk Lirası kredide 12 ay vadede aylık 676,41 lira geri ödeme planı çıkarken, toplam geri ödenecek tutar da bu şartlar altında 8 bin 158,13 lira olarak hesaplanıyor. Bu krediyi kullanmak isteyenlerin, Akbank resmi internet sitesinde belirtilen yollarla Akbank müşterisi olması gerekiyor. 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için son dakika müjdesi geldi! Bu rakamı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Milli Emlak Ankara'da 47 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Altın bu tarihte yerle yeksan olacak! Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş son dakika o tarihi verdi! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön