24 / 04 / 2024

Bu defa çanlar öğrenciler için çalıyor! Müjde her ay bu ödemeyi alacaksınız

Bu defa çanlar öğrenciler için çalıyor! Müjde her ay bu ödemeyi alacaksınız

Öğrenciler! bu defa sizi sevince boğacak bir haberimiz var. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yaptığı açıklamada 750 TL ödeme yapacağını ilan etti. Peki, 750 TL ödeme için istenen koşullar nelerdir? İşte detaylar.



ÖĞRENCİLERE 750 TL ÖDEME YAPILACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile gerçekleştirilen ödemeler bağlamında öğrencilerde unutulmadı. Bakanlık aracılığı ile duyurulan ilanda ilkokul, ortaokul ve üniversite öğrencilerine 750 TL ulaşım desteğe verileceği ilan edildi. Başvuruda bulunan öğrencilerin pozitif sonuç alması halinde ödemelerden düzenli olarak faydalanacağı söylendi. 18 yaşından küçük olan öğrencilerin başvuruları aileleri aracılığı ile yapılırken 18 yaş üstü öğrenciler ise kendileri başvuru yapabilir.

Bu defa çanlar öğrenciler için çalıyor! Müjde her ay bu ödemeyi alacaksınız

BAKANLIK KOLLARI SIVADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde uygulanan yardımlar hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Derya Yanık, 4000 öğrenciye ulaşım desteği verileceğini iletti. Eğitim hayatına devam eden öğrencilere 750 TL'lik ulaşım desteği sunulacağını söyleyen Bakan Yanık, destek ödemeleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapılabileceğini söyledi. Şehir dışında okuyan öğrencilerin de ödemelerden faydalanabileceği belirtilirken 750 TL olarak söylenen ulaşım desteği bağlamında bakanlık aracılığı ile 300 milyon TL bütçe ayırdığı söylendi.

Altında köprüden önce son çıkış! Düğün için gram almak bile zorlaşacak! Hemen altına yatırım yapın

Xioami Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi


Geri Dön