25 / 04 / 2024

İsmail Özcan R'Estate Center için çalışmalarımız devam ediyor!

İsmail Özcan R'Estate Center için çalışmalarımız devam ediyor!

R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan, Yenilikçi bir proje olarak geliştirilen, 1 Eylül 2014'te kapılarını açacak, Türkiye'nin ilk emlak avm'si R'Estate Center için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor dedi...



R'Estate Center'a katılmak için hâlâ karar vermemiş olan firmaların karar vermelerini kolaylaştırmak adına geliştirdikleri yeni satış kampanyası ile ilgili olarak R'Estate Center Genel Müdürü İsmail Özcan şunları söyledi:

 Yenilikçi bir proje olarak geliştirilen, 1 Eylül 2014'te kapılarını açacak, Türkiye'nin ilk emlak avm'si R'Estate Center için çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir.


 Gayrimenkul sektörü tarafından yoğun bir ilgi ile karşılanan R'Estate Center, konut/işyeri satın almak isteyen, gerek yurtiçinden gerekse de yurtdışından alıcıların, yatırımcıların öncelikle ziyaret edeceği, gayrimenkul geliştirici firmalarla buluşacakları, bir merkez olacak. Özellikle belirtmek gerekirse, yabancı gayrimenkul acenteleriyle R'Estate Center katılımcılarını buluşturacak, 7-10 Eylül tarihlerinde İstanbul'da, 27-29 Ekim tarihlerinde Moskova'da yapacağımız ikili iş görüşmeleri organizasyonlarında son aşamaya geldik.


 Her geçen hafta, katılımcı sayısını artıran, gayrimenkul ticaretinde önemli bir görev üstlenecek R'Estate Center'da hâlâ yerini almamış firmalarımız için önemli bir fırsat sunuyoruz. Potansiyel katılımcılarımız ile yapacağımız, Haziran 2014 içinde imzalanacak sözleşmeler için - m2'ye bağlı olarak, birim fiyatlarda %5, %10 veya %15 indirim uygulayacağız. ödemelerini TL yapmak ve sabit kur talep eden katılımcılarımız için sözleşme süresince geçerli olacak şekilde, Euro kurunu 2,80 TL'ye sabitlemeyi, sürdüreceğiz.


Geri Dön