19 / 04 / 2024

Bu evler hem yazlık hem kışlık!

Bu evler hem yazlık hem kışlık!

Son dönemde markalı konut projesi geliştiren şirketler, rotasını gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Antalya, İzmir ve Bodrum’a çevirdi. Sur Yapı Antalya’da dev bir şehir kuruyor. Nef, Yalıkavak ve Gölköy’de yeni projeler yapıyor. Çağdaş Holding Bodrum’da 3 proje inşa ediyor...



 

Güneş son zamanlarda kendini göstermeye başladı. Akıllara da tatil isteği düştü. Türkiye’nin cennet koyları DA tatil için gidilecek ilk güzergahlar olarak belirlendi. Yeni Şafak gazetesinden Emine Açar'ın haberine göre, tatilcilerin Antalya, Bodrum ve  İzmir  gibi bölgelere doğru yönelmesi bölgelerde proje geliştiren firmaları da hareketlendirdi. Birçok firma, düşük peşinat ve uzun vadeyi kapsayan ödeme planları hazırlıyor. İşte tatilde Antalya’ya, Bodrum’a ya da İzmir’e gidecekler için gezilip görülebilecek hem yazlık hem kışlık olarak kullanılabilen markalı bir çok konut projeleri...

Babacan arazi bakıyor

Bu evler hem yazlık hem kışlık!


İstanbul’dan sonra kadrajına gözde tatil beldesi Bodrum’u alan gayrimenkul geliştiricileri kervanına Babacan Holding de katıldı. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Muğla Bodrum’da takip ettikleri araziler bulunduğunu belirtti.


NEF YALIKAVAK’I DEVREYE ALDI

Bu evler hem yazlık hem kışlık!

Nef de Bodrum’da Nef Yalıkavak projesini devreye aldı. Otel kısmı ayrı tutulduğunda 382 adet konuttan meydana gelen projede konut tipleri 2 oda 1 salon flat, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon townhouse ve villa şeklinde tasarlandı. Mayıs 2019’da teslim edilecek olan projede konutların fiyatı 391 bin avrodan başlıyor ve 1,5 milyon avroya kadar yükseliyor. Projede ayrıca Uzakdoğulu uluslararası otel zinciri Banyan Tree’de bulunacak.

http://www.nef.com.tr/

Dap Yapı İzmir’de

Bu evler hem yazlık hem kışlık!

450 milyon lira yatırımla gerçekleştirilen, her biri balkonlu ve ferah dairelerden meydana gelen proje 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Daire fiyatları stüdyoda 320 bin liradan başlıyor. Şirketin yaptığı kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim yapılıyor.

Web: http://www.dapizmir.com

Antalya’da başlangıç fiyatı 137 bin lira

Bu evler hem yazlık hem kışlık!


Antalya’da yeni bir Antalya kuran Sur Yapı, 1 milyon 300 bin metrekarelik alan üzerinde 19 bin bağımsız bölümün inşaatını hızla sürdürüyor. Etaplar halinde satışa çıkan projenin Sur Cadde etabında 1 oda 1 salon daireler ve ofislerin ön satış fiyatı 137 bin liradan başlıyor. Tüm etapların 8 yılda tamamlanması planlanan ve 8 milyar liralık yatırım değeri olan Sur Yapı Antalya projesi için yıllık 1 milyar TL'lik yatırım yapılacak. Şirket yetkilileri projeye Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın 155 ülkesinden yoğun bir talep oluştuğunu söylüyor.

Web: http://antalya.suryapi.com.tr/

Satış ofisleri bayramda açık


Tüm bu projelerin satış ofisleri de bayramda açık. Bazıları satış ofislerini tüm bayram boyunca belli saatlerde açık tutarken bazıları ise bayramın ikinci ve üçüncü günü açık olacak. Bu ofislerde bayram ikramı olarak ise tatlı ve şekerlerin yanı sıra kolay ödeme planlarıyla hazırlanan kampanyalar sunuluyor.

Skyhill otel konforunda

Bu evler hem yazlık hem kışlık!


Çağdaş Holding’in Bodrum Yokuşbaşı’nda devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Hill projesinde satışa açık son 27 rezidans kaldı. Bu rezidansların fiyatı 800 bin avrodan başlıyor. Projede hayat Eylül 2018'de başlayacak. Şirketin Bodrum merkezde devreye aldığı bir diğer projesi Skyhill Homes’ta ise satışa açık 7 ev kaldı. Temmuz’da teslimi planlanan projede evlerin fiyatı 200 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 

http://www.cagdasinsaat.com/tr/proje/33/skyhill-homes


Geri Dön