25 / 04 / 2024

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, başvurularını bugün başlattıkları yeni bir programla, başta start-up’lar olmak üzere girişimcilere 50 bin dolar destek verileceğini duyurdu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yurt Dışı Hızlandırıcı Destek Programı’nda başvuruların başladığını belirterek, girişim başına 50 bin dolar destek verileceğini açıkladı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulusal Teknoloji Girişimciliği Stratejisi ve Turcorn 100 Programı Tanıtım Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Varank, Yurt Dışı Hızlandırıcı Destek Programı için başvuruların bugün başladığını ve girişim başına 50 bin dolar destek vereceklerinin altını çizdi.

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

O GİRİŞİMLER YURT DIŞINA GÖTÜRÜLECEK

Yeni girişimlerin, start upların, filiz girişimlerin büyümesi ve yeni pazarlara açılması gerektiğini vurgulayan Varank hızlandırma programlarıyla, potansiyel taşıyan filiz şirketleri, start-upları yurt dışına götüreceklerini ve oradaki networklere dahil edeceklerini söyledi.

Varank, bu girişimlere orada mentörlük, danışmanlık desteği, ürünlerini pazarlama ya da ticarileşmiş fikirlerini  daha hızlı yatırıma dönüştürebilme konusunda da destek verileceğini duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön