25 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 2.300 TL'den başlıyor



Bulvar İstanbul projesi, Avrupa Yakası içinde Başakşehir Bölgesi'nde yükseliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Bulvar İstanbul Başakşehir, Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.  Bulvar İstanbul  Başakşehir satış fiyatları metrekare birim olarak 2.300 TL'den başlıyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir teslim tarihi 36 ay içinde olarak belirlendi. Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri kapsamında 15 konut bloğu ile 1 rezidans bloğu bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!


1500 konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul Başakşehir ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. Bulvar İstanbul Başakşehir kapsamında oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness center, bisiklet yolu, spor alanları ve sauna bulunuyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım!

Bulvar İstanbul Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje Kayaşehir bölgesinin giriş kısmında, Makro ve Akyapı'nın Bahçetepe İstanbul projesinin ise üst kısmında yer alıyor. 


Bulvar İstanbul Başakşehir iletişim

Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön