29 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir ulaşım!

Nidapark Başakşehir ulaşım!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde bulunuyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 511 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Nidapark Başakşehir Konutları için yüzde 25 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Projenin Ekim 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul Başakşehir ilçesi Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer aldığını söyleyebiliriz. Proje 24 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Toplam 348 tane daire ve 48 tane ticari üniteden oluşan  Nidapark Başakşehir  Residence'de konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Başakşehir Nidapark'ta spor alanları, hamam, sauna, fitness, çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, yüzme havuzları, otopark gibi ortak kullanım alanları sunuluyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Evleri fiyatları 511 bin TL'den başlıyor. Dairelerin alanları 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım!

Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tahincioğlu Nidapark Başakşehir satış ofisi 

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön