28 / 03 / 2024

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.



Toplam 1.555 adet daireden meydana gelen  Bulvar İstanbul  Cadde projesinin ön talebi www.bulvaristanbul.com.tr web sitesinden toplanıyor. Projede satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.


Sosyal seçenekleri arasında Bulvar İstanbul Cadde projesinde büyük mağazacılık, market, eczane, restaurant, kuaför, GSM operatörü, cafe ve giyim gibi donatılar bulunacak.


İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlayıp 489 metrekareye kadar yükseliyor.


24 tane mağaza, 1 tane cafe ve kreşin açık artırma usulüyle 29 Kasım Pazar günü satışa çıkarılacak olan projede ticari ünitelerde fiyatlar 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Lokasyon bilgisine göre metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede teslimler Haziran 2016'da gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Adres: Atatürk Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul


Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Telefon: 444 66 10 

www.bulvaristanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön