25 / 04 / 2024

Bulvar Sefaköy fiyat!

Bulvar Sefaköy fiyat!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek olan Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar Sefaköy'ün fiyatları ne olacak? İşte Bulvar Sefaköy fiyatları...



Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek olan Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar Sefaköy'ün fiyatları ne olacak? Bulvar Sefaköy fiyat projesinin fiyat listesini paylaşmadan önce sizlere projedeki konutlar hakkında bilgi verelim.

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen proje Gültepe Mahallesi, Şehit Özgür Güven Caddesi , No:39 G21B01B2B Pafta, 13222 Nolu üzerinde toplam 390 adet konut ve ticari bölgesinde yükselecek. Proje, 18 bin 584 metrekare arsa alana inşa edilecek. Bulvar Sefaköy Projesinin inşaat alanı ise 73 bin 721 metrekare. Projede; A, B, C, D, E, F ve G giriş 11 blok yer alacak. Ön satışa sunulan proje; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri olarak tanıtıldı.

Bulvar Sefaköy fiyat!

Bulvar Sefaköy fiyat!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilecek olan Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Bulvar Sefaköy'ün fiyatları ne olacak? Bulvar Sefaköy fiyat projesinin fiyat listesini paylaşmadan önce sizlere projenin çevresinde bulunan yapılar ve ulaşım imkanları hakkında bilgi verelim.

269.5 milyon TL'lik projeye ulaşım, E-5 Karayolu Sefaköy Kavşağı'dan sağlanıyor. Bulvar Sefaköy; Basın Eskspres Bağlantısı'na 1 kilometre,İstanbul Atatürk Havaalanı'na 2 kilometre, E-5 Karayolu'na 130 metre, Bahçelievler'e 3.40 kilometre,  Avcılar semtine ise 6 kilometre mesafede konumlanıyor.

Bulvar Sefaköy fiyat!

Bulvar Sefaköy fiyat!

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinden konut sahşbi olmak isteyen vatandaşlar için ön satış fırsatlarıyla kolaylık sağlıyor.

İşte merakla beklenen Bulvar Sefaköy projenin fiyat listesi...

Bulvar Sefaköy fiyat! bilgisi henüz belli olmadı. Bulvar Sefaköy fiyat bilgisi açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Sefaköy Sinpaş Boulevard nerede?

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Nurgül Tutar/Emlakkulisi.com


Geri Dön