26 / 04 / 2024

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Burdur'un yeni stadında sona yaklaşıldı!

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi



Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Burdur'da yapımı devam eden statta incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluşan bakanlar, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle buluştu.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bakanlar Varank ile Kasapoğlu, bazı açılış ve toplantılar için geldikleri Burdur'da, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesindeki inşaatı devam eden stat hakkında yetkilerden bilgi aldı.

Tesislerin sadece üniversite öğrencilerine değil, tüm Burdurlulara hizmet vereceğini söyleyen Kasapoğlu, vatandaşlara da tesisleri kullanmaları yönünde çağrıda bulundu. 

Bakanlar, Burdur Gençlik Merkezi'nde gençlerle bir araya gelen Varank ve Kasapoğlu, talepleri dinledi. AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.


Geri Dön