29 / 03 / 2024

Burdur stat çalışmaları

Burdur stat çalışmaları

Bakanlar, inşaat halindeki stadı gezdi, Gençlik Merkezi'nde gençlerin taleplerini dinledi, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle bir araya geldi

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Burdur Bucak TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde TOKİ tarafından inşa edilecek olan konutlar için çalışmalar başladı.

Malatya Kanal Boyu ikinci etapta üst yapı çalışmaları başladı!

Geçtiğimiz yıl sonbaharda Kanalboyu’nda Anıt ile Stat arasındaki II. Etapta düzenleme çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi şimdi de üst yapı çalışmalarına başladı.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

Eskişehir Akkaya’da yol çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

Burdur Bucak'ta imar planı çalışmaları konuşuldu!

Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

İzmir Bornova Stadı'nda 3. etap çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

İzmir'de stat sorununa az da olsa çare olması beklenen Bornova Stadı'nın yapımı sürüyor. Bornova Belediyesi Doğanlar’daki Bornova Stadı’nda ihalesi gerçekleştirilen 3’üncü etap çalışmaları tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

Burdur stat çalışmaları Haberi

Burdur stat çalışmaları

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Burdur'da yapımı devam eden statta incelemelerde bulundu. Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluşan bakanlar, AK Parti İl Teşkilatı'nda partililerle buluştu.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bakanlar Varank ile Kasapoğlu, bazı açılış ve toplantılar için geldikleri Burdur'da, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yerleşkesindeki inşaatı devam eden stat hakkında yetkilerden bilgi aldı.

Tesislerin sadece üniversite öğrencilerine değil, tüm Burdurlulara hizmet vereceğini söyleyen Kasapoğlu, vatandaşlara da tesisleri kullanmaları yönünde çağrıda bulundu. 

Bakanlar, Burdur Gençlik Merkezi'nde gençlerle bir araya gelen Varank ve Kasapoğlu, talepleri dinledi. AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nı da ziyaret ederek basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda teşkilat üyeleriyle bir araya...