23 / 04 / 2024

Burhannettin Kocamaz: Bozyazı'nın turizm merkezi olması için gereken desteği veriyoruz!

Burhannettin Kocamaz: Bozyazı'nın turizm merkezi olması için gereken desteği veriyoruz!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Bozyazı ilçesinin turizm merkezi olması için gereken desteği verdiklerini belirtti. Başkan Kocamaz Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliklerine katıldı.



Bozyazı sahillerinin her metrekaresi mavi bayrak standardına kavuşacak ve bu ilçemizde deniz turizmi hareketlenecektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak Bozyazı ya gerekli yatırımları yaparak, bu hareketlenmeye destek vereceğiz." diye konuştu.Kocamaz. daha sonra. Bozyazıdai mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı. 

MHP Mersin Milletvekili Ali öz. Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Kocamaz. "Muhtarlarımızın sıkıntılarını ve bizden taleplerini çok iyi biliyorum. Bozyazfva yapılacak hizmetler ve sıkıntıların çözümü konusunda Bozyazı Belediye Başkanımız Mehmet Ballı ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu sorunları, yaptığımız program çerçevesinde inşallah en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız." dedi. 


Başkan Kocamaz Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Etkinliklerine katılarak iftarını Bozyazılı vatandaşlarla birlikte açtı.İftar öncesi Tasavvuf Konserinin yer aldığı etkinliğe Başkan Kocamaz'ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Alı Öz. Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı. Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel. meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir halk topluluğu İştirak etti. İftar yemeğinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti dinlendi. 



Ayrıntılı Haber 



Geri Dön