25 / 04 / 2024

Bursa İbrahim Reis Sitesi'nin anahtar teslimi yapıldı!

Bursa İbrahim Reis Sitesi'nin anahtar teslimi yapıldı!

2013 Temmuz ayında yıkılan Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesi'ndeki İbrahim Reis Sitesi tamamlanarak daireler sahiplerine törenle teslim edildi. Anahtar teslim törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da katıldı...




2013 Temmuz ayında yıkılan Cumhuriyet Mahallesi Manastır Bölgesi'ndeki İbrahim Reis Sitesi tamamlanarak daireler sahiplerine törenle teslim edildi. Anahtar teslim törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile AK Parti İlçe Başkanı Necdet Yılmaz'ın yanı sıra vatandaşlar katıldı. 


İLK PROJE... 

Törende konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'te uygulamaya konulan ilk projenin başarıyla tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarım kaydederek, bundan sonraki projeler için ümitlerin kırılmadığını vurguladı.  Refik Yılmaz, "Bu projeye destek veren site sakinlerini de kutluyorum. Umut oldular. Kentsel dönüşümde sadece devletin değil, özel sektörün de önemine dikkat çektiler" dedi. 

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın da konuşmasında ilçenin deprem riskine dikkat çekerek kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

Aydın, Gemlik'in sağlam zeminli alanlara taşınması için yoğun çaba gösterdiklerini bildirdi. 

Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen, zeytinlik arazilerin imara açılması konusuna da değinen İsmail Aydın, "Biz zeytinlik alanları yok etmek istemiyoruz. 

Ancak Gemlik'in, deprem riski açısından bu sağlam zeminli arazilere taşınması şarttır. Gemlikliler bize desteklerini sürdürsünler. 

Gemlik'e özel bir yasa maddesi çıkararak, zeytinliklerin bir bölümünü sağlam zeminli arazilere konut yapabilmek adına imara açtıracağız" dedi. 


Olay Bursa





Geri Dön