19 / 04 / 2024

Bursa İl Özel İdaresi 'nden satılık 2 bina!

Bursa İl Özel İdaresi 'nden satılık 2 bina!

Bursa İl Özel İdaresi, Osmangazi 'de üzerinde bina bulunan 2 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Yapılan açıklamalara göre satışa çıkan taşınmazlar Eski Sümerbank binası ve eski BAĞ-KUR İl Müdürlüğü binası olarak biliniyor



Bursa İl Özel İdaresi, Osmangazi 'de üzerinde bina bulunan 2 arsayı satmak üzere ihale düzenledi. Yapılan açıklamalara göre satışa çıkan ilk taşınmaz Tahtakale Mahallesi 'nde bulunan 433 metrekare yüzölçümündeki arsa üzerinde yer alan 2 bin 133 metrekare kullanım alanı olan 4 katlı kargir bina. Eski Sümerbank binası olarak bilinen yapıya 7 milyon 500 bin (K.D.V. Dahil) tahmin fiyat belirlenirken geçici teminat olarak 225 bin TL istendi.
Satışa çıkan diğer taşınmaz ise Ahmetpaşa Mahallesi 'nde bulunuyor. 466 metrekare arsa üzerinde 1.800 metrekare kullanım alanı olan 9 katlı eski BAĞ-KUR İl Müdürlüğü binası için İl Özel İdaresi 3 milyon 500 bin TL (K.D.V. Dahil) tahmini fiyat ve 105 bin TL 'de geçici teminat istedi. İhale, Bursa çırpan Mahallesi İlkbahar Caddesi Güçlü Sokak adresindeki İl Özel İdaresi 'nde 8 Mart 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.
Detaylı bilgi için tıklayın


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön