25 / 04 / 2024

Bursa İnegöl'e modern BUSKİ binası!

Bursa İnegöl'e modern BUSKİ binası!

Su ve alt yapı hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilebilmesi hedefiyle İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmete açıldı.



 

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası açıldı. Süleymaniye Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılışa Başkan Aktaş’ın yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Kaymakamı Ali Akça, davetliler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

 

Açılış töreninde açıklamalar yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Sağlıklı üst yapılar, sağlıklı altyapılar üzerine inşa edilir’ anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. BUSKİ Genel Müdürlüğü aracılığıyla Bursa merkezde yağmur ve kanal sularının birbirinden ayrılması, kanalizasyon hatları ile içme suyu hatlarının yenilenmesi, derelerin ıslahı, arıtma tesislerinin modernizasyonu gibi çalışmaların başarıyla tamamlandığını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, bu kapsamda gerek nüfusunun büyüklüğü gerekse gelişmiş sanayisiyle dikkat çeken İnegöl'de de büyük altyapı yatırımlarının gerçekleştirildiğini de sözlerine ekledi.

130 milyon TL’lik hizmet yağmuru

Bugüne kadar İnegöl’de 319 kilometrelik içme suyu, 102 kilometrelik kanalizasyon ve 24 kilometrelik de yağmursuyu hattı imalatının yapıldığını kaydeden söyleyen Başkan Aktaş, konuyla ilgili olarak: “Bugün burada bu kararlılığın ‘önemli bir adımını gerçekleştiriyor olmanın’ tezahürüyle bir araya geldik. Açılışını yaptığımız BUSKİ İnegöl Şube Müdürlüğü hizmet binası ile İnegöllü hemşerilerimize güler yüzlü, ferah, modern ve konforlu bir ortamda hizmet sunmanın startını vermiş olacağız. Yaklaşık 4,5 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiğimiz hizmet binamız, 5 kat ve toplam 3 bin 367 metrekarelik kullanım alanından meydana geliyor. Modern mimarisinin yanı sıra üst düzey teknolojik donanıma sahip bulunan binamızın çok kıymetli hemşerilerimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl’ümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

 

 


Geri Dön