27 / 04 / 2024

Bursa Modern Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı!

Bursa Modern Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı!

Firma: Sinpaş Grubu

Proje: Bursa Modern

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO Bursa Modern, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği organizasyon ile Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı...



Konut çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Sinpaş GYO Bursa Modern, seminer salonunda bu kez Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ın seminerine ev sahipliği yaptı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarına verilen mini kokteyl ile başlayan organizasyonda, gösteri öncesi Sinpaş GYO Bursa Modern projesini tanıtan ufak bir sunum yapıldı. Sunum sonrası Sinpaş GYO Bursa Modern satış danışmanlarından Sinpaş GYO’nun neden bu bölgeyi tercih ettiği, bölgenin gelişen özelliği, inşaat kalitesi ve projenin yatırım değeri hakkında detaylı bilgi alan Dr. Şaban Kızıldağ, Bursa’nın değerine değer katan bu projeden dolayı Bursalıların ne kadar şanslı olduklarını ve kendisinin projeden fazlasıyla etkilendiğini dile getirdi. 



Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticilerinden Prof. Dr. Rüstem Aşkın’ın açılış konuşması ile başlayan gösteride “Başarmak İçin Mazeret Yok” konulu semineri veren iletişim uzmanı ve eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ, sevilen insan özelliklerinden biri olan kendimizle barışık olma, yaşanan olumsuzluklara karşı pes etmeme ve çevremizle iletişim kurmanın incelikleri konusunda dinleyicileri bilgilendirdi. Kendi tarzında seminer veren Kızıldağ, 'Her şeye rağmen mazeret yok!' sloganıyla salondakileri coşturdu. İnteraktif sunumu seyircileri de kompozisyonun içine dahil eden Dr. Şaban Kızıldağ, "Başarılı olmanın beş altın kuralı var. İnsan kendini sevecek, başkalarını sevecek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek, çalışmayı ve üretmeyi sevecek, ait olmayı sevecek, mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak" dedi. 


5 altın kural 

Başarılı olmak için 5 altın kuralın olduğunu vurgulayan Dr. Kızıldağ, "Birincisi insan kendini sevecek. İkincisi başkalarını sevecek. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek. Üçüncü olarak çalışmayı ve üretmeyi sevecek. Dördüncü olarak ait olmayı sevecek. Yani işine, iş yerine sahip çıkacak ve çalıştığı yerin değerini unutmadan hizmet edecek. Son olarak da mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak. Bunlar insanı başarıya götürür" dedi. 


Resim altları;

1- Dr. Şaban Kızıldağ

2- Sinpaş GYO Bursa Modern satış danışmanlarından Sinpaş GYO’nun neden bu bölgeyi tercih ettiği, bölgenin gelişen özelliği, inşaat kalitesi ve projenin yatırım değeri hakkında detaylı bilgi alan Dr. Şaban Kızıldağ, Bursa’nın değerine değer katan bu projeden dolayı Bursalıların ne kadar şanslı olduklarını ve kendisinin projeden fazlasıyla etkilendiğini dile getirdi.

4- Prof. Dr. Rüstem Aşkın

5- Dr. Şaban Kızıldağ

7- İnteraktif sunumu seyircileri de kompozisyonun içine dahil eden Dr. Şaban Kızıldağ, "Başarılı olmanın beş altın kuralı var. İnsan kendini sevecek, başkalarını sevecek, din, dil, ırk ayrımı yapmadan her insana sevgiyle yaklaşıp her insanı aynı değerde görecek, çalışmayı ve üretmeyi sevecek, ait olmayı sevecek, mazeret üretmeden işini en iyi şekilde yapacak" dedi. 



Dr. Şaban Kızıldağ Kimdir?

Anadolu Üniversitesi iletişim bilimleri alanında lisans, Sakarya Üniversitesi sosyoloji Ana Bilim Dalında yüksek lisans, yönetim bilimleri alanında doktora yaptı. Sakarya, Anadolu, Bahçeşehir ve Fatih Üniversitelerinde dersler verdi. Maltepe Üniversitesi’nde halen öğretim görevlisi olarak dersler veriyor. Ulusal ve Uluslararası alanda makale ve bildirileri var. Eğitim, iletişim ve sosyo-ekonomik alanlarında sosyo-araştırmalar yapan Kareli defteri kurumunu kurdu. İletişim, kültürler arası sentez, yönetim danışmanlığı, kültür biçimlendirme, liderlik, performans gelişimi alanı eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmeti veren Dr. Şaban Kızıldağ'ın 'Medya çocukları, Dersaadetten İstanbul’a Eminönü Ailesi, Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılır, Genel İletişim, Asırlar Boyu Eminönü, Yerçekimine karşı Temel Bilgiler' adlı kitapları var. Eğitimci Dr. Şaban Kızıldağ günümüze kadar Türkiye'de bir milyar kişiye seminer verdi.




projeye sor



Geri Dön