19 / 04 / 2024

bursa modern fiyat

bursa modern fiyat

Bursa Modern projesi, Sinpaş GYO tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor.Bursa Modern projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 324 bin TL'den , 4+1 dairelerin fiyatları ise 506 bin 920 TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Bursa Modern’de 153 bin 900 liraya 1+1!

1 oda 1 salon daire fiyatlarının 153 bin 900 liradan başlangıç gösterdiği Bursa Modern projesinde erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Projede taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Sinpaş GYO Bursa'da sağlık çalışmalarına destek veriyor!

Bursa'nın uluslararası ödüllü tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ana sponsorluğunda gerçekleşen, 'HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri', Metin Uca'nın sunumu ve konuk sanatçısı Işın Karaca'nın sahnesi ile renklenen gala gecesinde sahiplerini buldu.

Bursa Modern’de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa’nın en büyük konut projesi Bursa Modern’de, çok avantajlı erken rezervasyon kampanyası başladı. 30 Nisan’da sona erecek kampanya ile 3+1 ve 4+1 evler 1.620 TL’den başlayan taksitler ve uygun vade seçenekleriyle, üstelik hemen teslim…

Sinpaş Bursa Modern'de satışlar devam ediyor!

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor.

Bursa Modern'de fiyatlar 153 bin liradan başlıyor!

Bursa Modern projesinde 1+1 için 72 metrekare daireden, 5+2 için 586 metrekare villaya kadar farklı metrekarelerde ev seçenekleri üstelik hemen taşınma fırsatı ile sizleri bekliyor.

Bursa Modern Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı!

Geliştirdiği temalı konut projeleri ile sektöre yön veren Sinpaş GYO Bursa Modern, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği organizasyon ile Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ’ı ağırladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 209 bin liraya!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, yerleşik oturma düzeni ve sosyal aktiviteleri ile Bursa Modern’li çocukları gönüllerince eğlenmeye davet ediyor

Sinpaş Bursa Modern'de Kelebek Günleri başladı! 174 bin 640 TL!

Bursa’nın en büyük konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sakinlerine sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi...

Buğdaya zam geldi! Ekmek fiyatları da nasibini alacak! İşte il il ekmek fiyatları listesi!

Toprak Mahsulleri Ofis (TMO), ekmeklik buğday fiyatlarına yüzde 22 oranlarında zam yaptı. Peki bu zam tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekmek fiyatları artacak mı? İşte 29 Mart 2022 İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Bursa ekmek fiyat listesi...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş'tan öğretmenlere 30 bin TL'ye varan indirim!

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

Bursa Modern revize değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da yer alan taşınmazlara ve Bursa Modern'in revize değerleme raporunu yayınladı..

Ataşehir Modern fiyat 2018!

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Ataşehir Modern'de fiyatlar 562 bin TL’den başlıyor. Projede teslim tarihi 2021 olarak belirlendi..

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018!

Ortadoğu Grup Resim Modern fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen projede toplamda 335 adet daire bulunuyor.

Resim Modern fiyat listesi 2018!

Resim Modern'de yoğun talep üzerine kapalı satış süresi 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Resim Modern fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 

Kağıthane Resim Modern fiyat listesi!

Kağıthane Resim Modern fiyat listesi minimum 282 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

bursa modern fiyat Haberi

bursa modern fiyat

Bursa Modern projesi,  Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa ediliyor.


Bursa Modern Evleri 'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor. Bursa Modern Evleri 440 konuttan meydana geliyor.


Bursa Modern projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 324 bin TL'den , 4+1 dairelerin fiyatları ise 506 bin 920 TL'den başlıyor.


Ortak yaşam alanları içerisinde  açık yüzme havuzu, kidsclub, score fitness spa, sauna, aletli pilates salonu, fitness center, buhar banyosu, hamam, eczane, kuru temizleme, cafe-restoran, market, terzi ve anaokulu gibi ortak yaşam alanları bulunan  Sinpaş GYO  Bursa Modern projesi Sinpaş GYO tarafından hayata geçiriliyor.


Bursa Modern Evleri 'nde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin...