19 / 04 / 2024

Bursa Modern'de fiyatlar 153 bin liradan başlıyor!

Bursa Modern'de fiyatlar 153 bin liradan başlıyor!

Bursa Modern projesinde 1+1 için 72 metrekare daireden, 5+2 için 586 metrekare villaya kadar farklı metrekarelerde ev seçenekleri üstelik hemen taşınma fırsatı ile sizleri bekliyor.




Türkiye'nin öncü gayrimenkul şirketi Sinpaş GYO'nun, Bursa'daki ilk konut projesi Bursa Modern, Bursalıları farklı bir yaşam anlayışıyla tanıştırmaya hazırlanıyor. 


ANINDA TAŞINMA 

Projede 1+1 için 72 metrekare daireden, 5+2 için 586 metrekare villaya kadar farklı metrekarelerde ev seçenekleri üstelik hemen taşınma fırsatı ile sizleri bekliyor. 

Geliştirdiği projeler ile bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO tarafından, 232 dönüm arazi üzerinde yüzde 70'i yeşil alan ve su olmak üzere projelendirilen Bursa Modern'de konut satışları devam ediyor. Sinpaş GYO Bursa Modern'in başarısı kanıtlanmış özgün mimarisi, yemyeşil doğası, güvenli yaşam koşulları ve zengin sosyal olanaklarından yararlanan binlerce mutlu ev sahiplerinden biri olmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. 


ÇOK KOLAY... 

'Lüks değil güvenli, ev değil bir yuva' diyen Sinpaş GYO, 30 Eylüle kadar sürecek olan kampanyasıyla Bursalıları bekliyor. Fiyat aralıkları, KDV dahil, 153 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişen Bursa Modern'de, yüzde 7,5 peşinat ve 40 ay vade imkanı ile 960 TL den başlayan taksitlerle, vade farksız, yüzde 1 KDV avantajı ile ev sahibi olmak mümkün. Residence bloklarda bütün ankastrelerin bile dâhil olduğu anahtar teslimi daireler ve Shell ve Core şeklinde teslimleri yapılan yalılarla birlikte bin 466 konuttan oluşan Bursa Modern, bu farklı seçenekleriyle zengin bir yaşam yelpazesi sunuyor. 


Bursa Haber


Geri Dön