20 / 04 / 2024

Bursa Orhaneli'ye köy Konağı!

Bursa Orhaneli'ye köy Konağı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhaneli’nin Fadıl Mahallesi’ne köy konağı kazandırdı




Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan merkeze sonradan bağlanan tüm ilçelerde kırsal kalkınmadan tarihi ve kültürel mirasa, spordan ulaşıma kadar her alandaki yatırımlarına devam ediyor.


Özellikle göçün yoğun olduğu Keles, Harmancık, Orhaneli ve Büyükorhan’da yaşam kalitesini yükseltecek yatırımları hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhaneli’nin Fadıl Mahallesi’nde köy konağı inşa etti.


Köy konağının yeniden hizmete açılması için devreye giren Bursa Büyükşehir Belediyesi, iki katlı binaya çelik konstrüksiyon çatı imalatı yaparken, binayı yeniledi. Birinci katında muhtarlık, kahvehane ve köy cemiyetlerinde kullanılan çok amaçlı mutfak, ikinci katında da düğün salonu bulunan konak törenle hizmete açıldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bölgemize hayırlı, uğurlu olsun. Bizler buralara hizmet için geliyoruz. Halı saha istendi. Onu da hemen yapalım, park yapıp içine fitness aletlerini yerleştirelim. Gencimiz yaşlımız, hizmeti kendi mahallesinde alsın. Bizim amacımız burası hareketlensin, dağ yöresi kan kaybetmesin. Bize en büyük desteği dağ yöresi verdi, Fadıl verdi. Bizde bu hizmetleri kısa zamanda hayata geçireceğiz” dedi.


Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön