28 / 03 / 2024

Bursa Teferrüç'e yeni meydan!

Bursa Teferrüç'e yeni meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu da ortadan kaldırıyor.




Raylı sistem hatları, yeni yollar ve yol genişletme çalışmaları, kavşak ve köprü imalatları ile kent içi trafik sorununa köklü çözümler üreten Bursa Büyükşehir Belediyesi, Teferrüç, Piremir ve Zümrütevler mahallelerinin kesişme noktası olan Teferrüç meydanındaki trafik sorununu çözüyor. Yaklaşık 3 bin metrekare alanı bulan bölgede yapılan kavşak ve meydan düzenlemeleri ile hem trafik sorunsuz bir şekilde nefes alacak, hem de bölge halkı rahat bir nefes alacak meydana kavuşacak.


Karmaşa sona erecek

Kent içi ulaşıma nefes aldıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Teferrüç meydanında devam eden kavşak düzenleme çalışmalarını denetledi.  Başkan Altepe, “Üç mahallenin tam ortasında kalan yaklaşık 3 bin metrekarelik alan döner bir kavşak düzenlemesi yapıyoruz. Bu düzenleme hem trafiği rahatlatacak hem de bölgeye güzellik katacak. Vatandaşlarımız için oturma yerlerinin oluşturulacak. Bu noktada oluşan araç kargaşası da büyük ölçüde ortadan kalkacak. Şimdiden bölgeye hayırlı olsun” dedi.




Bursa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön