27 / 04 / 2024

Bursa Yıldırım'da bitişik nizam 2 kat devri sona erdi!

Bursa Yıldırım'da bitişik nizam 2 kat devri sona erdi!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi kentteki kaçak yapıları yıkıyor.



 

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmayı hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre, belediye ekipleri Arabayatağı, Çınarönü ve Ulus Mahallelerinde kaçak olduğu edilen yapıları yıktı.

‘GELECEĞİMİZİ KARARTMAYALIM’

Kaçak yapılaşma konusunda aileler başta olmak üzere herkesin duyarlı olmasını istediklerini dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kalitesiz ve eksik malzemelerle inşa edilen kaçak yapılar vatandaşlarımızın can güvenliğini tehdit ediyor. Kentsel dönüşüm hamlesi ile şehrimizin yarınlarını inşa ederken kaçak inşaat yaparak geleceğimizi karartmayalım. Kentsel dönüşüm hamlemiz kaliteli, modern ve sağlıklı konutlarla insanlarımıza hak ettiği gibi bir yaşam imkânı sunacak. Yıldırım’ı, hemşehrilerimizin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


Geri Dön