16 / 04 / 2024

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım hizmete açıldı!

Bursa'da 236.8 milyon TL'lik yatırım hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı biten yatırımlar hizmete açıldı. Törene, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan toplam 236 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırımı bugün hizmete açtı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokusu korunarak meydana dönüştürülen Atatürk Stadyumu’nun yanısıra Boyalıca ve Cerrah ürün toplama merkezleri, Tekke süt toplama merkezi, Gemlik, Harmancık, Kestel, İznik ve Osmangazi ilçesindeki sulama gölet ve tesisleri ile kırsal bölgelerdeki içme suyu hatları, su depoları da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete sunuldu. Aynı anda Keles Belenören Köy Konağı, Harmancık Gedikören Köy Konağı, Mudanya Altıntaş Hizmet Binası da kullanıma açıldı.


Öte yandan günlük 400 ton çamur yakma kapasitesi bulunan Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi, D13 su deposuna kurulan Hidroelektrik Santrali ve D46 su deposu üzerine kurulan Güneş Enerji Santralinin faaliyete geçmesi için start verildi.


Miting nedeniyle saat 14.00-19.00 tarihleri arasında metro ulaşımı ücretsiz hale getirildi.



Dünya


Geri Dön