25 / 04 / 2024

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması"nı değerlendirdi. Burkay, kentteki yabancı yatırımların arttığını söyledi.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, BTSO tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması", yabancı sermayeli yatırımlarda da önemli artışların yaşandığını açıkladı. 

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konu ile ilgili açıklamasında "Bu süreçte özellikle yabancı yatırımlardaki artış da kentimize ve ülkemize duyulan güvenin göstergesidir. Yatırımcısıyla birlikte kazanan Türkiye, ekonomik saldırılara ve engellere rağmen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine de kararlılıkla yürüyecektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, temelleri sağlam bir ekonomiye sahip olduğunu vurgulayan Burkay, Türkiye'nin atılım yılı olarak belirlenen 2017'de üretimden ihracata kadar tüm ekonomik parametrelerde yüksek bir performans ortaya koymayı başardığını söyledi.


Geri Dön