28 / 03 / 2024

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.



Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan arsalar yeniden satılıyor. Satış günü ise 24 Temmuz olarak açıklandı. Farklı bölgelerde bulunan toplam 19 parça arsa açık artırma usulü ile ihaleye çıkacak.

Gazete Bursa'da yer alan habere göre; Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satış kararları alınan ve haziran ayında satışa çıkarılan anacak alıcı bulamayan arsaların satışı yeniden gündem oldu.

Orhangazi Belediyesi tarafından yayınlanan ilana göre Orhangazi Belediyesi 19 Parça arsanın satışını 24 temmuz tarihinde yapılacak. Yeniköy’de 8 parça olmak üzere Hürriyet Mahallesi, Dutluca, Fındıklı, Gedelek, Bayırköy, Keramet ve Karsak mahalleleri sınırlarında toplam 19 Parça arsa satışı 24 Temmuz tarihinde Belediye Encümeni nezaretinde açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak. Satışa çıkarılan arsaların toplam muhammen bedeli ise 52 milyon TL olarak açıklandı.


Geri Dön