26 / 04 / 2024

bursa arsa satışı

bursa arsa satışı

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

SGK'dan Bursa'da 11.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Akçalar, Görükle ve Kayapa mahallelerinde yer alan 6 arsayı 11 milyon 157 bin 500 TL'ye satıyor...

Korona günlerinde Bursa'nın gündeminde arsa satışları var!

Koronavirüsün ardından gelirler düştükçe, şehirler de hizmet beklerken, belediyeler kendilerine yeni kaynaklar aranmaya başlandı. Ek gelirin en kolay yolu ise Belediyeye ait arsaların satışıydı. Bursa’nın Orhangazi İlçesi için bu durum geçerli oldu.

Bursa'daki 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışta!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından daha önce satışa çıkarılan ancak alıcı çıkmayan 52 milyon TL'lik 19 arsa yeniden satışa çıkıyor. İhale ise 24 Temmuz'da gerçekleşecek.

Bursa'nın kentsel dönüşüm krizi çözülüyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm krizinin çözülmesi için harekete geçildi. Büyükşehir Beledi Meclisi tarafından bölge hakkında önemli kararlar alındı. 

Bursa Belediyesi'nden 161 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Demirci Mahallesi ve Başköy Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 161 milyon 88 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Kestel'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Bursa İli, Kestel İlçesi, Serme Mahallesi, Akarcık Mevkii'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 447 bin 360 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa'da 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa ili Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesinde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 12 milyon 802 bin 40 TL bedel ile icradan satışa çıakrıldı. 

Bursa OSB'de parsel satılıyor!

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

Mütekabiliyet Yasası ile Araplar, Bursa'da arsa aramaya başladı!

Gayrimenkul satışlarının önünü açan Mütekabiliyet Yasası Bursa'da arsa satışlarını arttıracak...

İki şehirde sanayi ve ticaret imarlı 2 arsa satılacak!

Bursa ve Samsun'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi ve ticaret imarlı olarak belirtildi. İşte o ihale ilanları...

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Bursa’da imarlı 24 arsa satılacak! Arsaların fiyatları belli oldu!

Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tam 24 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların depolama alanı olarak kullanıldığı ve 24 Kasım’da kapalı teklif usulüyle satılacağı öğrenildi.

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

Bursa'da satılık ev ve arsa fırsatı! Hemen bir göz atın!

Arsa ya da konut almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 1 milyon 276 bin 800 TL'ye ev ve arsa satıyor...

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Arsa satışından kazandığı parayı böyle kaptırdı!

Bursa'da bir inşaat firması sahibi olan Osman K. isimli vatandaş, arsa satışından kazandığı 1 milyon 600 bin lirayı bankaya getirirken Kolombiyalı 3 kişi tarafından soyuldu. Soyguncuların yöntemi ise görenleri şaşkına çevirdi. 

TOKİ Edirne arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi 25 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Edirne Merkez ilçesine bağlı Hadımağa Mahallesi'nde bulunan 4 adet parselde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işini 25 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Kartepe Belediyesi arsa satış ihalesi gerçekleşti!

Kartepe Belediyesi, Acısu’da yer alan ve mülkiyeti kendisine ait olan taşınmazın satış işi ile ilgili ihale açtı. Talep edilen arsa satışı işi için gerçekleşecek ihale, 16 Nisan 2015 Perşembe günü saat 10.00’da ihale kapalı zarf teklif usulü yapıldı.

TOKİ Edirne Merkez arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi 25 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Merkez Hadımağa Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa satış ihalesi 2. oturumu 18 Mart'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2.Oturum tarihini yayınladı.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

bursa arsa satışı Haberi

bursa arsa satışı

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhane 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Gayrimenkullerin satış ihalesi 29 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki 31 arsa ile misafirhanenin fiyatları kaç lira? İşte ayrıntılar...

Bursa Mustafakemalpaşa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları 65 bin 600 TL'den başlıyor, 296 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor.

Satışa sunulan arsaların büyüklükleri 328 metrekare ile 4.205 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İşte Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından verilen o...