20 / 04 / 2024

Bursa'daki şiddetli yağış nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı!

Bursa'daki şiddetli yağış nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı!

Bursa 'da akşama doğru aniden başlayan sağanak, yaklaşık 30 dakika etkili oldu. Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri görüldü.




Bursa'da, yaklaşık 30 dakika süren şiddetli yağış nedeniyle bazı alt geçitleri su bastı, kimi araçlar ise yollarda mahsur kaldı


Kentte akşama doğru aniden başlayan sağanak, yaklaşık 30 dakika etkili oldu.  Yoğun yağış sırasında rögarların taşması sonucu bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri görüldü.  Osmangazi ilçesi Haşim İşcan Caddesi'ndeki Demirtaşpaşa Köprüsü'nün alt yolunda oluşan büyük su birikintisi, bazı vatandaşların araçlarıyla mahsur kalmasına yol açtı. Hafif raylı sistem hattındaki duraklarından birkaçı da sular içinde kaldı.  Fevzi Çakmak, Atatürk ve Altıparmak caddeleri ile Merinos Kavşağı'nda biriken sular, trafikte aksamalara neden oldu. Bu bölgedeki çok sayıda ev ve iş yerine dolan sular ise itfaiye ekiplerinin yardımıyla tahliye edildi.  Sağanağa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı ve saçak altları ile bina girişlerine sığındı.  Etkili olan şiddetli yağış nedeniyle tiyatro salonunu su bastı.  Kentte aniden başlayan sağanak yüzünden Bursa Kültür Sanat ve Derneği'ne ait tiyatro salonunu su basarken, oyuncular ve itfaiye ekipleri, suyu tahliye etti. Bir saatlik çalışmanın ardından tiyatro salonundaki sular temizlendi.



Dünya


Geri Dön