20 / 04 / 2024

Bursa'nın ilçeleri yenileniyor!

Bursa'nın ilçeleri yenileniyor!

Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulunan Dr. Cemalettin Kani Torun ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.



Gemlik'te çeşitli temaslarda bulunan Dr. Torun, ilk olarak Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Zafer Işık ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek Gemlik hakkında bilgi aldı. 


Gemi taşımacılığının yükselen yıldızı Gemlik'te yapılabilecek yeni projeler hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Zafer Işık, Gemlik Ak Parti Teşkilatı olarak seçimlere ilişkin tüm ön hazırlıkları tamamladıklarını ve seçime hazır olduklarını söyledi. Dr. Kani Torun, Ak Parti Gemlik İlçe Yöneticileri ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek Gemlik ile ilgili imar çalışmalarının önemini vurguladı. Dr. Kani Torun, "Gemlik örnek çalışmaları ile büyük bir ivme kazanmış durumda. Başarılı bir İlçe Teşkilatımız, çalışkan bir Belediye Başkanımız var. Gemlik halkının teveccühünü kazanmış yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi. 

Eğitim alanında Türkiye genelinde örnek okullardan birisi olarak kabul edilen Gemlik Anadolu İHCyi ziyaret eden Dr. Kani Torun, Gemlik halkının büyük destekleri ile yapılmış olan Uygulama Camii'nde de incelemelerde bulundu.



 

İZNİK TURİZMİNE BÜYÜK DESTEK 

Anadolu'nun en önemli kültür merkezlerinden birisi olan iznik, Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Dr. Cemalettin Kani Torun'u ağırladı. Dr. Kani Torun, Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve çalışma arkadaşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, İznik hakkında bilgi veren İlçe Başkanı Hersek, sahip olduğu tarihsel zenginliklerin yeterince tanıtılamaması sebebiyle İznik'in hak ettiği ilgiyi göremediğini vurguladı. 



Dr. Kani Torun, Ak Parti İznik İlçe Yöneticileri ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret etti. Yoğun bir çalışma temposu ile İznik için çalıştıklarım belirten Belediye Başkanı Sargın, alt yapı yatırımları hakkında bilgi verdi. İznik'in önemli bir turizm destinasyonu olabilmek için tüm imkanlara sahip olduğunu söyleyen Dr. Kani Torun, turizm açısından bakir bir bölge olan İznik'in uluslararası alanda bilinirliğine dikkat çekerek, yeni dönemde İznik'in çok daha iyi bir konuma gelmesi için elbirliği ile çalışacaklarını ifade etti. 




"YENİ DÖNEMDE YENİ YATIRIMLAR ORHANGAZİ İÇİN GELİYOR" 

Orhangazi'de çeşitli temaslarda bulunan Ak Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Cemalettin Kani Torun, Ak Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya'yı ziyaret etti. Orhangazi'nin mevcut durumu ve yeni yatırımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede yeni dönemle birlikte Orhangazi için mega projelerin hayata geçirileceği belirtildi. 



istanbul ile  İzmir  arasındaki ulaşım süresini kısaltacak olan Yeni Otoban Projesinin Orhangazi'ye ekonomik açıdan büyük bir katkı yapmasını beklediklerim söyleyen Başkan Kaya, İznik Gölü'nün %51'inin Orhangazi sınırları içerisinde olduğunu, özellikle iç turizm açısından İznik Gölü'nün büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti.


 

Dr. Kani Torun, Orhangazi'nin konumu itibariyle çok büyük bir avantaja sahip olduğunu, ticaret, tarım, turizm sektörlerinde Orhangazi'nin yeni dönemde hızla kalkınacağını söyledi. Yerel siyaset aktörlerinin sözlerle değil, projelerle başarı kazandığını vurgulayan Torun, Orhangazi'nin bu alanda örnek bir ilçe olduğunu belirtti. 



Yenişehir Yörem


Geri Dön