26 / 04 / 2024

Bursaspor'un 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var!

Bursaspor'un 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.



Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Ali Ay, “Transferde hata olabilir. Yüzde 60-70 başarı yakalarsanız ancak başarılı sayılabilirsiniz ki biz bu sene transferde yüzde 95 başa- rılıyız diyebilirim. Bu sene düşünerek daha iyi transferler yaptık” diye konuştu.

''100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var''

''Kulüp halka arz edilmeli'' diyen  Ay, “Ben kulübün hakla arz taraftarıyım. En azından şirketleşerek yüzde 25’ini halka satma taraftarıyım. Ama bununla ilgili bazı engeller çıktı. Bir de şöyle bir durum var. Halka arz edeceksiniz de neyi halka arz edeceksiniz. Bilançonuzun aktif kısmının biraz yüksek olması lazım. Aslında o da yükseliyor. Yani toplamda isim hakkı hariç 100 milyon TL’ye yakın satılabilir gayrimenkul var. Benim niyetim bu işi bir an önce bitirebilmek ama önce kulübü bir düzlüğe çıkaralım. Ondan sonrası daha kolay” açıklamasında bulundu.

''Arazileri ben olsam mutlaka alırım''

Ay, şu ifadeleri kullandı: ''Arazilerin satışı konusunda arayan var, soran var ama elimizi sıkan yok. Herhalde piyasaların düzelmesini bekliyorlar. Ama ben başkan olmamış olsam mutlaka alırdım. Depolama alanı ve çok güzel bir yerde arazimiz. Ben buradan sanayicilerimize ve parası olan insanlarımıza sesleniyorum. Alırlarsa çok şey kazanırlar.”

''Bu sezon korku olmaz'' diye konuşan Ay, ''İkinci yarıdan umutluyum. Hocımızla da görüştüm. Hocamız da takımından memnun. İnşallah Fenerbahçe maçını alarak lige başlarız da o havayla yukarılara doğru tırmanırız. Bu sezon bir korku olmaz. Çünkü takıma güveniyoruz. Geriye baktığımızda, takımımız iyi oynadı. Bunu diğer kulüp başkanları da söylüyor. VAR Sistemi, bazı şanssızlıklar, Malatyaspor maçında son anda kaçırdığımız penaltı bizim puanımızın az olmasını sağladı. O penaltı gol olsa şu an 23 puanımız olacaktı. Ama futbolun doğasında bu var. Futbolu sevmemizin nedeni de bu.” dedi.


Geri Dön