19 / 04 / 2024

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa'ya 3 yeni eğitim yuvası!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in destekleriyle Harmancık ilçesine ilkokul, imam hatip ortaokulu ve halk eğitim merkezi kazandırılıyor.



 

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarına önem veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti. 

 

Kent merkezindeki eski okulların yenilenmesi görevini üstlenen Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan hayırsever işadamlarının desteğiyle de dağ ilçelerinde de eğitime yatırıma devam ediyor. Zafer Okulları ve Elmasbahçeler Salih Şeremet Ortaokulu’nu modern bir kompleks olarak kente kazandıran büyükşehir, merkez imam hatip lisesi, Demirtaşpaşa ilkokulu, Görükle Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu ek binası inşaatları devam ederken, Harmancık’ta da 3 yeni eğitim yuvasının temelini attı. Hayırsever işadamları Muhammed Etkeser ve Celal Demir’in katkılarıyla hayata geçirilen okulların temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan ve Keles Belediye Başkanları, İl Milli Eğitim Müdürü Veli Sarıkaya, Harmancık Kaymakamı Enis Aslantatar ile ilçe halkı katıldı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi


 


Geri Dön