28 / 03 / 2024

Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi resmi açılışı 28 Eylül'de yapılacak!

Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi resmi açılışı 28 Eylül'de yapılacak!

Etimesgut Belediyesi Ankara'ya yeni bir yaşam ve eğitim alanı kazandırdı, inşaatı tamamlanan ve Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi adı verilen tesis, bayram sonrasında hizmet vermeye başlayacak...




Etimesgut Belediyesi Ankara'ya yeni bir yaşam ve eğitim alanı kazandırdı, inşaatı tamamlanan ve Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi adı verilen tesis, bayram sonrasında hizmet vermeye başlayacak. 


Etimesgut Belediyesi Ankara'ya, 7'den 70'e herkese hitap edecek yeni bir yaşam ve eğitim alanı kazandırdı. İnşaatı tamamlanan ve Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi adı verilen tesis, bayram sonrasında hizmet vermeye başlayacak. Ankara'nın en kapsamlı eğlence, spor ve eğitim merkezi durumundaki tesis, Ankara'nın yeni trendi olacak. 


Yüzme, bovvling, squash, spor ve güzellik merkezi, düğün salonu gibi birçok aktivite alam bulunan merkez, eğlence, spor ve eğitimi aynı çatı altında buluşturuyor. Tesisle birlikte Etimesgut ikinci yüzme havuzuna kavuşuyor. 6 kulvardan oluşan Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, yalnız Etimesgudular'ın değil büit; mm - , ; tün Ankaralıların tercih edeceği havuzlar arasında yer alacak. Tesiste farklı spor branşları için mekanlar yer alıyor . Tesise gelenler bowling, bilardo, duvar topu, masa tenisi oynayabilecekler, teknolojik jimnastik aletleriyle donatılan modern spor merkezinde form tutabilecekler.Etimesgutlu hanımlar için tesiste özel yerler ayrıldı. Hanımların güzelliklerine güzellik katabilecekleri güzellik merkezi hizmet verecek. 


Her türlü istek ve ihtiyacın düşünüldüğü tesiste hamam ve sauna da bulunuyor. Modern ve geleneksel çizgileri bir arada bulunduran hamamlar, günün yorgunluğunu gidermek isteyenlere kapılarını açıyor. Etimesgut Belediyesi, nikah ve düğün töreni yapmak isteyenleri de unutmadı. Tesiste düğün ve nişanlar için de kullanılabilecek çok amaçlı modern bir salon inşa edildi. 


Etimesgut Belediyesi, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'yle spor, eğlence ve eğitimi bir arada buluşturdu. Tesiste, Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) birimi de yer alacak. Birçok hobi ve meslek kursu açılacak, her yaştan insanın yararlanacağı bir eğitim yuvası olacak. Tesisi gezerek son durumu yerinde inceleyen Etimesgut Belediye Başkam Enver Demirel, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin bayramdan soma hizmete başlayacağını söyledi. 


Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nin, başkentin kazandığı önemli ve büyük yatırımlardan birisi olduğuna dikkat çeken Başkan Demirel; "10.000 metrekare arsa üzerinde inşa ettiğimiz kompleksimiz, 7.900 metrekare kapalı alana ve açık donatılara sahiptir.. Bu yatırımı ilçemize kazandırırken, çocuğumuzu, gencimizi, yaşlımızı, kadınımızı, erkeğimizi, çalışanımızı, emeklimizi; yani toplumun tüm kesimlerini düşündük. Onlann istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurduk. Şimdi burada herkes için bir şey var. Gençlerimiz ve çocuklarımız eğitim, spor ve eğlence alanlarından yararlanırken, kadınlarımız bunların yanı sıra güzellik merkezine, aerobik ve fitness salonlarına gidebilecek. Burası yalnız adıyla değil, özellikleriyle de yaşam ve eğitim alam haline gelecek" dedi. Tesisin resmi açılışının 28 Eylül'de yapılması planlanıyor. 


Hürses Gazetesi


Geri Dön