29 / 03 / 2024

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...



Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul, 1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Proje toplam 6 bloktan meydana geliyor. Projenin 3 bloktan oluşan  1. ada etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı. 

Business İstanbul Satış ve Pazarlama Direktörü Ece Bingöl, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı. Bingöl, "Projenin bir bloğu Türkiye'nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı. Gürbey Mekanik, Afrodit Tekstil, Lila Kağıt, İnci Holding, Sönmez Metal  gibi sektörlerinde öne çıkan birçok firmanın da tercihi Business İstanbul oldu. Proje, 16,5 yıl olan yatırım geri dönüş süresiyle firmalara önemli bir avantaj sağlıyor. Bazı yatırımcılar avantajlı buldukları ofis projelerini satın alarak kiraya veriyor, sonrasında talep edilen yüksek kira bedelleri nedeniyle bazı projelerde ofis katları uzun zaman boş kalıyor. Business İstanbul ise firmaların ihtiyaçları doğrultusunda her bakımdan özel avantajlar sağladığı için firmalar kiracı olmayı değil, malik olmayı tercih ediyor. Bunun nedeni projeyi firmaların ihtiyaçlarına göre dizayn etmemiz. Lokasyonun yanı sıra bina içinde hızlı ulaşım sağlayan asansör sisteminin yeterli sayıda olması, ihtiyaçları tam kapasite karşılayacak düzeyde otopark alanına yer verilmesi ve düşük aidat imkanı önem verdiğimiz kriterlerin başında geliyor. İlkbaharda başlamayı hedeflediğimiz projenin 2. etabının da yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz" açıklamasında bulundu.

Business İstanbul projesi TEM'e, feribot ve sahil yoluna beş dakikalık mesafede yer alıyor. 

Web: http://www.businessistanbul.com/


Geri Dön