19 / 04 / 2024

Businist Office metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor!

Businist Office metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor!

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup'u kurarak,kentsel dönüşümde İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de, Businist Office projesini hayata geçirme aşamasına geldi...



Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketleri SVR Grup'u kurarak,kentsel dönüşümde İstanbul'un simge alanı haline gelen Fikirtepe'de, Businist Office projesini hayata geçirme aşamasına geldi. Ruhsatı aldıktan sonra haziran ortasında ilk kazmayı vurmayı planlayan ortaklar bölgenin tek ofis projesine hayat verecek. 


Kadıköy yakasında, yeni açılacak Avrasya Tüneli'nin çıkış noktasında yer alacak proje; Marmaray'dan Metro'ya ve Kalamış Marina'ya kadar tüm yolların kesiştiği noktada, Boğaz hattına yakınlığıyla en değerli lokasyonlardan olan Fikirtepe'de 22 ay içinde hayat bulacak. 


Proje etaptan oluşacak. Birinci etabında; 116 bin m2 inşaat alanında 3 blok halinde yükselecek olan projede, toplamda 393 ofis ünitesi ile 22 adet ticari alan yer alacak. Toplam yatırım değeri 550 milyon TL olan projede m2 satış fiyatları 4 bin dolardan başlayıp 6 bin dolara kadar çıkıyor. 


Yeni Akit Gazetesi 



Telefon: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03 - 04

Web: www.businist.com


Geri Dön