27 / 04 / 2024

Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa!

Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa!

Firma: Güvensa Yapı

Proje: Günışığı Konakları

Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Güvensa Yapı' nın Günışığı Konakları' nda villaların anahtar teslimleri hemen yapılıyor. Proje Büyükçekmece' de yer alıyor...




Günışığı Konakları, İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde  Güvensa Yapı  tarafından hayata geçirildi. Büyükçekmece  Günışığı Konakları  satılık villa fiyatları 850 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 



Villaların 1,5 ile 3 dönüm arazi üzerinde yükseldiği Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda yer alan konutların alanları 570, 650 ve 950 metrekare olarak belirlendi.


Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villaları 121 adet  ve her biri 3 katlı olmak üzere inşa edildi. Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda villaların anahtar teslimleri hemen yapılıyor.


Üç yıldır yaşamın devam ettiği Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda alışveriş merkezi, kapalı yüzme havuzu, klinik, güzellik merkezi, kafeterya, masaj salonu, sauna, kuaför, fitness merkezi, eczane, helikopter pisti ve çok sayıda spor tesisi gibi sosyal olanaklar mevcut.


Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa!


Büyükçekmece Günışığı Konakları satılık villa fiyatları 520 metrekare olanlarda 850 bin dolar, 570 metrekare olanlarda 980 bin dolar, 700 metrekare olanlarda 1 milyon 50 bin dolar, 1000 metrekare olanlarda ise 1 milyon 300 bin dolardan başlıyor.


Büyükçekmece Günışığı Konakları nerede?

Adres: Karaağaçköy Yolu Fatih Üniversitesi Yanı Büyükçekmece - İSTANBUL cevabı veriliyor.


Büyükçekmece Günışığı Konakları iletişim bilgileri!

Telefon: 0212 850 81 96 - 98 

Web Adresi: www.gunisigikonaklari.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön