28 / 03 / 2024

Büyükçekmece'de 12.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Büyükçekmece'de 12.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Büyükçekmece Celaliye'de bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 12 milyon 964 bin 189,7 TL olarak belirlendi.



TAŞINMAZ MAL SATILACAKTIR


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından:


Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü

Hamidiye Mah. Kemerburgaz Cad. No: 170

34408 - Kağıthane/İSTANBUL



Aşağıda adı, tahmini keşif bedeli, geçici teminatı, ihale gün ve saati, yazılı taşınmazlar 2886 sayılı kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü artırma ile satışa çıkarılmıştır. 


Büyükçekmece de 12.9 milyon TL ye satılık 2 arsa!


Artırma Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda ihale komisyonunca yapılacaktır. Bu taşınmazlara ait artırma dosyası ve şartname Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü İhaleler Başmühendisliğinde görülebilir.

Bu taşınmazlara, teklif vermek isteyenlerin Taşınmazlar Başmühendisliğinden; taşınmazın halihazır durumunu gördüklerine dair yer görme belgesi alması, “Alıcı taşınmaz malı mevcut durumu (elektrik, su, havagazı, doğalgaz ve lojman olarak tahsis, işgal, hasar, hisse, alan (m²) imar, iskan, sit, vefa hakkı, bilumum şerhler v.b. durumlarını) görmüş, beğenmiş ve kabul etmiş sayılır. Bu konuda Karayolları Genel Müdürlüğü aleyhine herhangi bir itiraz ve talep hakkı bulunmayacaktır.”

Taşınmaz malın satış ihalesine ait ilan bedelleri, ihale üzerinde kalan istekliden alınacaktır.



Geri Dön