25 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul Emlak Konut kampanyası detayları!

Büyükyalı İstanbul Emlak Konut kampanyası detayları!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Emlak Konut'un 1 Ağustos'ta başlattığı tarihi kampanyasına inşaat firmalarından da destek geldi. İşte Büyükyalı İstanbul Emlak Konut kampanyası detayları...




Emlak Konut'un 1 Ağustos'ta başlattığı tarihi kampanyasına inşaat firmalarından da destek geldi.


Büyükyalı İstanbul'un da dahil olduğu kampanya 1 – 31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.  Büyükyalı  İstanbul Emlak Konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.


Büyükyalı İstanbul Emlak Konut kampanyası detayları

Büyükyalı İstanbul Emlak Konut kampanyası kapsamında; yüzde 20 peşinat ödendikten sonra tüfe artışı uygulamasıyla 120 aya kadar vade imkanı, yüzde 20 peşinatla yüzde 0,7 vadeyle 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


İngiliz mimarlık ofisi Chapman Taylor tarafından tasarlanan Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Yenigün İnşaat ve Ziylan İş Ortaklığı ile inşa ediliyor.


Arsa alanı 111 bin metrekare olarak belirlenen proje  Zeytinburnu – Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde yer alıyor. 1.500 konuttan oluşan Büyükyalı İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 konut tipleri bulunuyor. 


Zeytinburnu Büyükyalı fiyat:

Büyükyalı İstanbul’da deniz gören dairelerin metrekare birim fiyatı 28 bin TL’den, deniz görmeyen dairelerin metrekare birim fiyatları ise 11 bin TL’den başlıyor.  Konut, ofis, otel, apart ve mağazalar bununan projenin anahtar teslimleri 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek.


Projede; Kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, fitness ve AVM gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye +90


Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön