20 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul ön satışta!

Büyükyalı İstanbul ön satışta!

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Zeytinburnu sahil yolunda inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesi ön satışa çıktı. 111 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede konut, ofis, otel, apart otel, işyeri alanları bulunuyor.




Zeytinburnu sahil yolunda inşa edilen  Büyükyalı  İstanbul projesi ön satışa çıktı. Proje Özak GYO, Ziylan ve Yenigün İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.


Lansmanı Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek olan Büyükyalı İstanbul 111 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede konut, ofis, otel, apart otel, işyeri alanları bulunuyor. 


Büyükyalı İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri yer alıyor. Büyükyalı İstanbul fiyatları deniz görmeyen bloklarda 11 bin TL'den, deniz gören ön bloklarda ise 28 bin TL'den başlıyor.


Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul'da 70 bin 945 metrekare parsel alanında 364 adet rezidans, 572 adet konut, 57 adet ticari ünite, 36 ofislik işyeri, 33 bin 409 metrekarelik parselde ise 242 odalı apart otel, 228 odalı otel, 369 ofis ve 19 işyeri yapılacak.


Chapman Taylor mimarlık ofisinin tasarladığı Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul'un ilk etabında 452 ünite bulunuyor. 



Büyükyalı İstanbul iletişim:

Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/




Haber, Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat'ın Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinde ilk etaptaki 452 ünitenin satışa sunulması Eylül 2016'da, semtte yaşamın başlaması ise 2019 yılında planlanıyor. 



Kazlıçeşme'de toplam 111 dönümlük arazide yükselecek Büyükyalı İstanbul'da, farklı konsept ve büyüklüklerde konutlar, otel ve otelle birlikte işletilecek rezidans konutlar yer alıyor. Büyükyalı İstanbul'da ayrıca ticari, sanatsal, kültürel ve sosyal tesislerle çocuk alanlarının yer alacağı kiralanabilir sosyal alanlar da bulunuyor. 



Habertürk 



Haber Fortune Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat, "iyi yaşam ve insan" kavramlarını odağına alan yeni bir deniz semtini "Büyükyalı" adıyla hayata geçiriyor. Büyükyalı'nın mimari projesini 200'den fazla ödülün sahibi İngiliz Chapman Taylor üstleniyor. Getiri potansiyeli yüksek bir proje olan Büyükyalı, şehrin ulaşım merkezinde yer alan Kazlıçeşme sahil yolunda bulunuyor. Proje lansmanının 2016'nın son çeyreğinde yapılması, semtte yaşamın ise 2019 sonunda başlaması planlanıyor. 


Fortune


projeye sor



Geri Dön