19 / 04 / 2024

Bysolvo ev dekorasyonunda ilginç ürünler tasarlıyor!

Bysolvo ev dekorasyonunda ilginç ürünler tasarlıyor!

Bysolvo, ev dekorasyonunda minimum alandan maksimum faydalanmak için birbirinden ilginç ürünler tasarlıyor. BySolvo’nun pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle, ev işleriniz eğlenceli ve kolay hale getiriyor.



BySolvo, mobilya ve dekorasyon sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. AB standartlarında, yüksek kaliteli üretim hattında, müşteri ihtiyaçlarını ve müşteri memnuniyetini göz önüne alan BySolvo, yaşadığımız dönemin gerekleri olan fonksiyonellik, tasarım ve kaliteyi bir arada sunuyor. Hayatı kolaylaştıran şık, estetik ve fonksiyonel tasarımları, en kaliteli malzemeyle üreten BySolvo, internet üzerinden satış yapmakta olup, ilerleyen dönemlerde bayilik ağıyla da müşterilerine ulaşmayı planlıyor.


Evinizde yer işgal eden ve saklamak için fazladan alan ihtiyacı doğuran ütü masası kabusuna son veren BySolvo, geliştirdiği dekoratif boy aynalı ütü masası ile hayatınızı daha kolay, evinizi daha şık hale getiriyor. Ergonomik, şık, dekoratif BySolvo Aynalı Takı Dolabı aksesuarlarınızı düzenleyip, hayatınızı kolaylaştırıyor. Makyaj masasını dolaba dönüştüren tasarım harikası BySolvo Aynalı Makyaj Masası ile güzellik sırlarınızı saklayabiliyorsunuz. BySolvo Yatağa Bağlanabilen Beşik ile bebeğinizden uyurken de ayrılmak zorunda kalmıyorsunuz.

 

BySolvo yetkilileri: ”Yaşam alanları küçülürken, o alanları en iyi şekilde kullanmak, modern çağın gereği olarak öne çıkıyor.  Dolayısıyla, mobilyaların da ergonomik olduğu kadar şık olması da gerekiyor.  BySolvo olarak bizim için önce ergonomiyi estetikle buluşturmak çok önemli. Yapılan yatırımlarla büyüme yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerliyoruz. BySolvo, yurtdışına açılma çalışmalarına da başlamıştır. Avrupa ve Amerika'da oluşturduğumuz partnerlerle birlikte, geniş coğrafyalara ulaşmayı planlamaktayız. Modern ve farklılık yaratacak çizgilerle, yaşam tarzını belirleyen bir yaklaşımla büyümeye devam edip, dünya markası olmayı kendimize ilke ediniyoruz.” diyerek hedeflerini açıkladılar.

 

BySolvo’nun pratik, ergonomik ve şık ürünleriyle,  ev işleriniz eğlenceli ve kolay hale getiriyor.



Geri Dön