24 / 04 / 2024

IKEA ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyor!

IKEA ihtiyaca uygun ürünler tasarlıyor!

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.



IKEA'da çocuk ürünleri; 0-2,  3-7 ve 8-12 yaş gruplarına göre farklılaşıyor. Mobilyalar, mama sandalyeleri, beslenme ve bakım gereçleri, oyuncaklar, tekstil ürünleri ve dekoratif aksesuarlar yaş aralıklarının ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor. Ürünlerin sağlamlığı ve sağlığa uygunluğu, dünyanın en zor güvenlik testlerinden geçirilerek belirleniyor.  


Çocuklarınızın İhtiyaçlarına Cevap Veren Fonksiyonel Ürünler


IKEA'nın ürün gamında 0-2 yaş için bebek karyolaları, yatakları ve alt değiştirme masaları yer alıyor. IKEA'da güvenlik en önemli konulardan biri olduğu için özellikle bebek ve çocuk karyolalarında ürünler, çarpma ve basınç gibi birçok testten geçiriliyor. Mobilyaların ayarlanabilir ve zaman içinde küçük ekleme veya çıkarmalarla farklı alanlarda kullanılabiliyor olması da kullanışlılığını arttırıyor. Örneğin, bebeğiniz için kullandığınız alt değiştirme masasını, tek bir vidayı bile oynatmadan ileride kolayca bir şifonyere dönüştürebilirsiniz. 


Küçük çocuklar için beslenme de uyku kadar önemlidir. Bu yüzden IKEA, tepsili ve destekli mama sandalyelerinden mama önlüklerine, yemek setlerinden bardaklara kadar birçok bakım ve beslenme gerecine yer veriyor.


3-7 yaş arasındaki çocuklar hızla büyürken odalarındaki mobilyaların da bu büyümeye cevap verecek şekilde olması beklenir. IKEA, bu yaş grubuna özel uzayabilen veya ters çevrilebilen karyolaların yanı sıra çocuğunuzla birlikte büyüyen STUVA Serisiyle hem sizin hem de çocuğunuzun değişen ihtiyaçlarına cevap veriyor. Zaman içinde zevkinize ve ihtiyacınıza göre küçük eklemeler yaparak dolap kombinasyonunuzu değiştirmek sizin elinizde. 


8-12 yaş aralığında olan çocuklar için ise yatak, çalışma masası, gardırop ve açık raf ünitesinin dahil olduğu komple bir çözüm sunan ranza kombinasyonu, kullanışlılığı ile öne çıkıyor. Yaratıcı mobilyalarla ve aksesuarlarla çocuğunuzun kendi tarzını sergileyebileceği özgün bir genç odası yaratabilirsiniz. 


IKEA Ürünleriyle Eğlenceli Çocuk Odaları


Bir odayı tamamlayan tekstil ürünleri ve aksesuarlardır. IKEA'da her yaşa göre kaliteli ve pamuklu kumaşlardan dokunmuş uyku tulumları, nevresim takımları, yorganlar, yastıklar, perdeler ve yatak örtüleri bulabilirsiniz. 


Çocuğunuzun odasını çerçeve, ayna, duvar etiketleri ve pano gibi aksesuarlarla dekore ederek hem çocuğunuzun tarzını yansıtabilir hem de uygun bir aydınlatma ile odayı daha renkli ve hareketli hale getirebilirsiniz.


Doğru oyuncaklar, çocukların motor becerilerini, sosyal ve mantıksal gelişimlerini olumlu yönde etkileyerek, yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini arttırır. IKEA'da yürüme öğrenme arabasından oyun tüneline, dart oyunundan sihirbazlık setine, ressam sehpasından alet çantasına, yumuşak oyuncaklardan ahşap oyuncaklara kadar farklı türden oyuncaklar, çocukların zihinsel, fiziksel ve duygusal gelişimine katkı sağlayarak onlara eğlenceli saatler yaşatıyor.


Dağınıklık gözünüzü korkutmasın!


Çocuk odası deyince genelde akla dağınık bir oda gelir. IKEA'nın duvar dolaplarından saklama ünitelerine, raflardan saklama kutularına kadar çeşitlilik gösteren kaliteli ve dayanıklı TROFAST Serisi, sunduğu saklama çözümleriyle herkesin işini kolaylaştırıyor. Çocuğunuz oyun oynarken odasını ne kadar çok dağıtırsa dağıtsın, saklama çözümleri ve kutu, duvar askısı, saklama filesi gibi düzenleyiciler ile dağınıklığın üstesinden çabucak gelebilirsiniz.




Cumhuriyet


Geri Dön