27 / 04 / 2024

IKEA yeni koleksiyonları

IKEA yeni koleksiyonları

Dünyanın en önemli varlıkları olan çocuklar için en iyisini düşünen IKEA, çocuklar büyüdükçe değişen ihtiyaçlarına uygun ürünler tasarlıyor.

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.

IKEA yeni koleksiyonunu hayata geçiriyor!

İyi kaliteyi iyi fiyatla sunan, konfor ve fonksiyonelliği tasarımla buluşturan IKEA, her yeni koleksiyonla, günlük hayatı daha güzel ve kolay hale getirecek fikirler sunmaya devam ediyor.

İkea’nın yeni gelen serisi VİHALS 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

İkea herkesin gezmekten çok keyif aldığı bir ev yaşam markası. İkea’ya yeni gelen ürünlere baktığımızda bu ay İkea’ya gelen VİHALS serisi dikkat çekiyor. Peki, başka hangi ürünler yeni geldi? İşte, İkea yeni gelenler 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

İlginç ürün isimleriyle hepimizin tanıdığı İKEA’da yeni hangi ürünler var? 8 Eylül 2022 İKEA fiyat listesi..

Hepimizin showroomlarında gezmeyi çok sevdiğimiz İKEA’da yeni hangi ürünler var? İkea her daim çok fonksiyonel ürünler tasarlayan ve  herkes tarafından çok sevilen İsveç menşeili ev yaşam markasıdır. Peki, İkea’da yeni ürünler neler? İşte 8 Eylül 2022 İkea fiyat listesi..

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Unicera, bugün kapılarını açtı!

Seramik, banyo ve mutfak fuarı Unicera, bugün kapılarını açtı. 12 Mart’a kadar açık kalacak fuarda yeni koleksiyonlar ve inovatif ürünler tüketiciyle buluşacak.

Addo Furniture’dan modern ofis yaşamına özel yeni ürünler!

Ofis mobilyaları sektöründe tasarımın gücünü yansıtan özgün ve modern koleksiyonlar geliştiren Addo Furniture, 2017’ye ‘yeni nesil ofis’ dinamiklerini yansıtan özel tasarımlarıyla giriş yaptı.

İder Mobilya yeni koleksiyonlarını İSMOB’da!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenecek İstanbul Mobilya Fuarı’na katılacak olan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya’da yüzde 30’a varan büyük indirim!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Kelebek Mobilya’da büyük kampanya!

Türkiye'de modüler mobilya denildiğinde akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya; ‘sade’, ‘fonksiyonel’ ve ‘modüler’ konseptiyle ortaya çıkardığı yeni koleksiyonlarını kaçırılmaz fırsatlarla sunuyor.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

IKEA Antalya'da yeni mağazasını açacak!

Ekonomiye moral vermek için harekete geçen IKEA Türkiye, 2018’de başlayacağı yatırımı bu yıla çekti. Şirket, 60 milyonluk yatırımla Antalya’da yeni bir IKEA mağazası açmak için kolları sıvadı.

Loda Mobilya yeni koleksiyonlarını alıcıyla buluşturuyor!

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

IKEA yeni koleksiyonları Haberi

IKEA yeni koleksiyonları

IKEA'da çocuk ürünleri; 0-2,  3-7 ve 8-12 yaş gruplarına göre farklılaşıyor. Mobilyalar, mama sandalyeleri, beslenme ve bakım gereçleri, oyuncaklar, tekstil ürünleri ve dekoratif aksesuarlar yaş aralıklarının ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor. Ürünlerin sağlamlığı ve sağlığa uygunluğu, dünyanın en zor güvenlik testlerinden geçirilerek belirleniyor.  


Çocuklarınızın İhtiyaçlarına Cevap Veren Fonksiyonel Ürünler


IKEA'nın ürün gamında 0-2 yaş için bebek karyolaları, yatakları ve alt değiştirme masaları yer alıyor. IKEA'da güvenlik en önemli konulardan biri olduğu için özellikle bebek ve çocuk karyolalarında ürünler, çarpma ve basınç gibi birçok testten geçiriliyor. Mobilyaların ayarlanabilir ve zaman içinde küçük ekleme veya çıkarmalarla farklı alanlarda kullanılabiliyor olması da kullanışlılığını arttırıyor. Örneğin, bebeğiniz için kullandığınız alt değiştirme masasını, tek bir vidayı bile oynatmadan ileride kolayca bir şifonyere dönüştürebilirsiniz. 


Küçük çocuklar için beslenme de...