18 / 04 / 2024

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

IKEA Sevgililer Günü'ne özel yeni öneriler sunuyor!

Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor.



Yılın en romantik günü yaklaşıyor. 14 Şubat “Sevgililer Günü”nünü evde, sevdikleriyle birlikte geçirmeyi tercih edenlere, IKEA bu yıl birbirinden hoş öneriler sunuyor. Sürprizler yapmak, paylaşmak ve kalplerde yeni sevgilere yer açmak için, IKEA bu özel günde hem gönüllere hem de gözlere hitap ediyor.

 

Kalbe giden yol…


Sevgiyle hazırlanan ve özenle süslenen kurabiyelere kim “Hayır” diyebilir? Kalp desenli kek ve kurabiye kalıplarıyla, Sevgililer Günü’ne ayrı bir lezzet katmak isteyenlere, IKEA farklı renk ve desenlerdeki teneke kutularıyla, bu lezzetleri hediye etmek üzere de şık bir fırsat tanıyor.


Sevgiliye notlar… 


Sevgililer Günü’nde etkileyici bir sofra hazırlamak, sanıldığı kadar zor değil. İşin sırrı küçk detaylarda… IKEA farklı zevklere hitap eden yemek takımları, şamdanları ve kadehleriyle sofralarda farklı konseptler yaratmayı kolaylaştırırken; desenli yapıştırmaları, masalara yerleştirilen küçük not kartlarıyla da zihinlerde şaşırtıcı ve etkileyici bir iz bırakıyor. Bu yıl sevgiyi dile getirmek yerine, cümleye dökmek de müthiş bir alternatif olabilir!


Sunum, armağan kadar değerli


Verilen armağan kadar, onun nasıl paketlendiği de önem taşıyor. Hediye alırken, ilk izlenimi paketin vereceğini unutmamak; özel bir ambalaj ya da sunumla fark yaratmak gerekiyor. IKEA Kağıt Dünyası; hediye poşetleri ve kağıtları, rengarenk kutuları, kurdeleleri, etiket ve kartlarıyla, bu 14 Şubat’ta sevdiklerinizi iki kat mutlu etmek için fırsat sunuyor.


IKEA’dan hediye seçeceklere öneriler…

 

Onun adı kırmızı…

 

Sevgililer Günü’nü kırmızısız geçer mi? Fark yaratmak isteyenler IKEA’da rengarenk ve sıradışı hediye alternatifleri bulurken, klasikten vazgeçmeyenler ise mumlar, çerçeveler, kalp yastıklar, battaniyelerle IKEA’nın kırmızı dünyasında sevdiklerini mutlu edecek pek çok seçeneğe rastlıyor.


Geri Dön